Airbnb’s most special: slapen op grote hoogte in deze zieke boomhut

Misschien wel de gaafste Airbnb, in de categorie de hoogte opzoeken, die we tot nu toe zijn tegengekomen. Elke week laten we jullie kennis maken met een bijzondere Airbnb vondst. Dit keer reizen we mentaal af naar Costa Rica.

Overnachten op grote hoogte

Wat vroeger je grootste droom was, een vette boomhut bouwen en er in slapen, dat kan nu werkelijkheid worden. In deze moderne boomhut heb je prachtig uitzicht op de bergen, wat wil je nog meer? Pas wel op met hoogtevrees, hoogtevrees, want dan heb je waarschijnlijk geen leuke tijd. We hebben je gewaarschuwd, mocht je toch gaan.

Boomhut Provincia de Guanacaste

We horen je denken, een boomhut, daar zal niet veel inzitten. Nou daar verbaas je je over. Het bevat een functionele keuken met alles erop en eraan. Van een inductiefornuis tot zelfs een BBQ-grill. En niet te vergeten, het allerbelangrijkste, een koffiezetapparaat. Je moet wel in de ochtend scherp en helder wakker worden om van dit fantastische uitzicht te genieten.

De boomhut is gelegen in het hart van de jungle van Costa Rica. Een mooie, maar niet belangrijke bijkomstigheid, de hut is maar vijf minuten verwijderd van het prachtige Playa Grande, een strand met zee waar je u tegen zegt.

Foto: AirBnb

Voorzieningen

Het huis bestaat uit slechts één slaapkamer. Desondanks kan je er terecht met vier gasten, de boomhut heeft namelijk plek voor drie bedden. Het is zelfs voorzien van een buitenzwembad, hoe chill is dat wanneer je in het zwembad kan relaxen en ook nog kan genieten van dat uitzicht. En ja, we weten dat we dit al een paar keer genoemd hebben. Maar check dat uitzicht dan!

Dan de allerbelangrijkste vraag: hoeveel betaal je nou voor twee nachtjes in dit bescheiden hutje? We praten dan over zo’n 363 euro. Komt dus neer op zo’n 181 euro voor twee nachten per persoon. Als je inmiddels twijfelt, zou ik nog even wachten met boeken. Want door de huidige lockdown zal er helaas niet veel gereisd worden. Very sad.

Reageer op artikel:
Airbnb’s most special: slapen op grote hoogte in deze zieke boomhut
Sluiten