AI laat dikke samenwerking tussen LEGO en dure horlogemerken zien

Voor sommigen is het de werkelijkheid, voor de meesten blijft het een droom. Het hebben van een peperduur horloge á la Rolex of Audemars Piguet. Hoewel het een geweldige investering kan zijn, kiezen de meesten er toch niet voor om tienduizenden euro’s neer te leggen voor een mooi speeltje om de pols. Maar wat nu als die krengen van een veel goedkoper materiaal gemaakt worden, zodat we er allemaal eentje om de pols kunnen rocken? 

Die gedachtes hadden ze bij het TikTok kanaal aiSlides ook, want die hebben de inmiddels angstaanjagende techniek AI, gevraagd om te laten zien hoe een samenwerking tussen LEGO en bijvoorbeeld Rolex eruit zal zien. Wat een heerlijke beelden. We kunnen stoppen met sparen, binnenkort lopen we allemaal met een zelf in elkaar geknutseld klokkie om de pols.

LEGO Horloges

AI is tegenwoordig tot veel dingen in staat. Zo ook in het verwezenlijken van toch wel de natte droom van elke horlogeliefhebber. aiSlides heeft ChatGPT nog maar eens aangeslingerd en zien we onder andere de Royal Oak van Audemars Piguet voorbij komen in de gegenereerde afbeeldingen. Die met een vanaf prijs van zo’n 30.000 euro voor velen een droom blijft. De volledig stalen variant van dit iconische horloge blijft een favoriet onder de horlogenerds, de wachtrij voor het kopen van zo’n speeltje is inmiddels zo lang dat ze het onderhand niet meer kunnen bijhouden bij de juwelier.

Maar ook de Rolex DayDate weet AI perfect na te maken in de blokjes van de Deense gigant. We hebben het dan ook niet zomaar over een DayDate, maar eentje die volledig met diamanten is overladen. Erg sexy hoor. Prijs van zo’n klokkie is lastig te zeggen, want dat ligt aan een veelvoud van factoren, maar we schatten dat je met de waarde van een ‘fully iced out Roly'(Amerikaanse slang voor een volledig diamanten Rolex) ook prima een prachtig huis kan kopen hier in Nederland.

Reacties

Niet alleen wij, maar ook het hele internet springt volledig aan bij een eventuele samenwerking tussen deze twee partijen. We zien veel reacties onder de Instagram post, voornamelijk positief. Zo zijn er mensen die ervan overtuigd zijn dat het direct zal uitverkopen, mocht dit ooit in de schappen belanden. Ook zijn er een hoop mensen die vragen waar ze dit kunnen kopen, ze zijn dus overtuigd dat de plaatjes van AI, echt zijn. Mocht LEGO ervoor kiezen om een samenwerking aan te gaan met een van deze merken, dan staan wij in ieder geval als eerste in de rij. Al is het maar om het feit dat dit waarschijnlijk de eerste Rolex zal zijn, die we wél kunnen betalen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 🇮🇹 L’avvocato 🇮🇹 (@vertigo1983)

Reageer op artikel:
AI laat dikke samenwerking tussen LEGO en dure horlogemerken zien
Sluiten