9 afknappers voor vrouwen die jij moet zien te voorkomen

Redactie 1 okt 2017 Entertainment

Ramptetampen, bonken, batsen, in de suikerpot roeren, dammen, kutpijpen, fysieke conjugatie hebben tot de liefde bedrijven. Seks, we houden ervan. Maar de volgende 9 dingen zullen er voor zorgen dat jouw vriendin/scharrel/one-night-stand zó hard afknapt dat jouw soldaat helemaal niet ten strijde zal trekken. Dat trekken mag je dan helemaal zelf doen.

Vrouwen komen van Venus en mannen komen van Mars, dat is een ding dat zeker is. Daardoor doen en zeggen wij soms dingen die vrouwlief zo van slag maakt dat het krijgen van een flinke beurt net zo onhaalbaar wordt als dat Nederland het WK van 2018 haalt. We hebben onder de dames een lijstje enorme afknappers verzameld. Dus, even goed opletten nu.

1: “Je bent niet zoals andere meisjes”
Je denkt dat dit een smooth move is, maar bij de meeste vrouwen gaan er hierbij tig alarmbellen rinkelen.

2. Dames aanstaren in de sportschool
Dude, je lijkt nu echt een creep.

3. Vingeren alsof je een vlek uit je tapijt wilt krijgen
Herken je je hierin? Slow it down bro, die shit is gevoelig. Als je niet tijdens het groeps-wijntje van de dames uitgelachen wilt worden, moet je je voorspel-technieken misschien toch een beetje aanpassen.

4. Een oerwoud boven je derde been
Als jij down-under bij haar gaat wil je toch ook niet een halve Van Nelle happen? Even die heggenschaar erin!

5. Je meurt uit je bek
Sla die knoflook en uien even over vlak voor je date, als jij enorm uit je giechel stinkt, heeft ze weinig zin om met je te tongen en second en third base zitten er dan ook niet in.

6. Haar niet of amper aanraken
wellicht doe je dit uit respect of misschien ben je gewoon verlegen, maar als jullie al 10 dates hebben gehad en de sfeer is juist, dan kan ook zíj ongeduldig worden en gaan denken dat jij haar misschien niet sexy genoeg vindt. Dus, voelt het goed, make a move man!

7. Te agressief zijn in bed
Dat is ook weer niet goed. Voorspel mannen, niet meteen je hengst naar binnen willen schuiven.

8. Als compleet onbekende haar berichtjes sturen
Op die manier kom je in 99% van de gevallen regelrecht in haar “Losers”-inbox.

9. Haar überhaupt non-stop berichten sturen
Gast. Dit moet je inmiddels weten. Een heel simpel stukje psychologie, investeer altijd minder dan haar. Dat maakt je begeerlijk. Als jij als een bezetene haar berichten gaat sturen, heeft dit zo’n averechtse werken. In plaats van naar je bed sprinten, rent ze er juist van weg.

Foto: MidLife Rocks Blog

Reageer op artikel:
9 afknappers voor vrouwen die jij moet zien te voorkomen
Sluiten