Mesut Özil showt huis met waanzinnige sneaker collectie en brute AMG weels

Redactie 1 okt 2017 Entertainment

De collega’s van het Engelse Hypebeast hebben ons toch even flink jaloers gemaakt met hun bezoekje aan de crib van Mesut Özil. De sterspeler van Arsenal geeft een rondleiding in zijn te gekke huis in Londen. Kijk met ons mee.

In de video is te al gelijk te zien dat naast zijn affiniteit voor fashion, de Gunner ook een zeer goede smaak heeft. Het huis, compleet met Playstation kamer voor de nieuwste FIFA, ziet er van binnen uit om door een zilveren ringetje te halen. Doordat Adidas zijn persoonlijke sponsor is, kan een brute verzameling aan Yeezy’s natuurlijk niet ontbreken. Maar naast de andere sneakers van het merk, heeft de voetballer over keuze aan schoeisel niet te klagen.

Voordat de middenvelder ons mee naar buiten neemt om een kijkje te nemen in twee van zijn gruwelijke Mercedes-Benz AMG boodschappenkarretjes, showt hij ook even zijn kleding kast vol met merken als Off-White, Balmain en Hermès. Even terug naar dat te gekke wagenpark. De topspeler geeft een ons een kijkje in twee van zijn vele auto’s op de oprit, de Mercedes-Benz S Coupe AMG en de Mercedes-Benz G-Klase AMG.

Hypebeast

Reageer op artikel:
Mesut Özil showt huis met waanzinnige sneaker collectie en brute AMG weels
Sluiten