‘Adolf Hitler ging na de WO II op vakantie naar de Canarische eilanden’

Vroeger leerde je op school dat Adolf Hitler zelfmoord pleegde aan het einde van de Tweede Wereldoorlog, maar volgens een oud-CIA agent is dat niet helemaal waar. Bob Baer beweert namelijk dat de man met de bekende snor na de oorlog op het vliegtuig stapte voor een welverdiende vakantie op de Canarische eilanden.

Hij is met deze theorie gekomen nadat hij samen met zijn team toegang kreeg tot een 700 pagina telend document over de bekende dictator. In dit document stond volgens Baer genoeg bewijs dat Hitler helemaal niet dood is. Zo zou het lichaam dat ze toen vonden een dubbelganger zijn geweest en lag er een enorm tunnelnetwerk onder de Duitse hoofdstad dat hij gebruikte om te ontsnappen.

De voormalig geheim agent gelooft er heilig in dat Hitler zijn eigen moord in scene heeft gezet om te ontsnappen naar een zonnig eiland. Hij gaat zelfs nog verder, want Hitler zou op het eiland ook nog een onderzeeër klaar hebben liggen die hij vervolgens gebruikte om naar Argentinië te ontsnappen. Als we deze man moeten geloven is Hitler dus gewoon met pensioen gegaan, en heeft hij in Argentinië met een biertje in de hand zijn oude dag gevierd. Dat sluit wel weer aan bij deze theorie van de FBI. 

 

Reageer op artikel:
‘Adolf Hitler ging na de WO II op vakantie naar de Canarische eilanden’
Sluiten