Ademloos luisteren naar internetfenomeen Maradonnie

Redactie 17 mrt 2018 Entertainment

Stroop je mouwen op en pak een koud pilsje, want het is niet alleen weekend, maar ook tijd voor alweer de derde aflevering van TABAC Barbershop Stories. Deze keer is niemand minder dan rapper Maradonnie te gast in de stoel. De protegé van Vjeze Fur & Faberyayo legt onder andere uit wat zijn basisschool juffrouw te maken heeft met pijpen en stofzuigen.

Wie fan is van Rob Geuzen kan zijn geluk op want ‘man man man’ wat is deze Amsterdamse rapper een spraakfenomeen. Een orakel, zouden we bijna willen zeggen. In gesprek met de TABAC barbier—of in woorden van Donnie: “barbieri”—vertelt het internetfenomeen over zijn eerste barbier ervaring en over zijn vriendschap met de Jeugd van Tegenwoordig. Wie overeenkomsten ziet met zijn Amerikaanse collega Post Malone komt volgens Donnie van een koude kermis thuis: “Sorry, ik fok niet met een trailerpark en heb geen honderd chimi’s.” Vrij vertaald komt het neer op iets als: “Ik kom niet van het kamp en heb geen groupies”.

De volgende gast in de TABAC Barbershop stoel is niemand minder ras-grappenmaker Roué Verveer. Wil je echt niks missen? Vergeet je dan vooral niet te subscriben op het TABAC YouTube kanaal voor alle afleveringen en scheertips in video.

Reageer op artikel:
Ademloos luisteren naar internetfenomeen Maradonnie
Sluiten