Bratt Pitt als astronaut in trailer van Ad Astra: de spannendste sciencefictionfilm van het jaar

redactie 22 Aug 2019 Entertainment

Bratt Pitt is momenteel te zien in de bios samen met Leonardo DiCaprio in Once Upon A Time in Hollywood, maar de acteur pakt lekker door. Bratt is dit jaar namelijk ook te zien in de sciencefictionfilm: Ad Astra. Hij pakt hiervoor zijn astronautenpak uit de kast en we zien hem op een levensgevaarlijke missie gaan in de ruimte.

In Ad Astra volgen we de ruimteavonturen van een licht autistische ingenieur, Roy McBride. Dit is ook gelijk de rol die Bratt Pitt speelt. Roys vader is jaren geleden naar Neptunes vertrokken voor een geheime missie om een teken van buitenaards leven te vinden. Zijn vader is alleen nooit teruggekomen. Het is een mysterie dat Roy graag wilt oplossen door zelf naar de ruimte te reizen en zijn pa terug te vinden. Naast deze zoektocht houdt hij zich ook bezig met het oplossen van een mysterie dat het voortbestaan van de planeet aarde bedreigt.

Ad Astra is geregisseerd door James Gray (The Lost City of Z). James wilde de meest realistische film over ruimtevaart aller tijden maken. Het resultaat zal ook in IMAX te zien zijn. Vanaf 19 september is de film te checken de bioscoop.

 

Reageer op artikel:
Bratt Pitt als astronaut in trailer van Ad Astra: de spannendste sciencefictionfilm van het jaar
Sluiten