5 bloedmooie actrices die in heftige seksscènes te zien zijn

Redactie 16 mei 2018 Entertainment

Seks sells, dat weten we allemaal. Iedereen wil het hebben en iedereen wil het zien. Films zitten boordevol seks en een aantal actrices staan erom bekend regelmatig uit de kleren te gaan voor een rol. Er zijn er ook een aantal waar je het misschien niet van zou verwachten. Als je het er al van zou verwachten had je misschien gedacht dat ze een tepel lieten zien of een subtiele hint. Hier vijf actrices die zich onverwachts van hun stoutste kanten lieten zien. 

1. Nicole Kidman 

We kennen haar niet echt als de meest brave actrice. Ze staat op nummer 1 omdat Nicole echt keihard gebangd wordt. Ze had al eerder seksscènes gedaan, maar altijd nog met een zekere mystiek. In de film ‘Paperboy’ gooit ze alles overboord en gaat volledig voor haar rol. Daarnaast plast ze in een andere scène over Zac Efron heen omdat hij gebeten was door een kwal, maar dat terzijde.

2. Reese Whiterspoon

We kennen haar als ‘American sweetheart’, maar in de film Wild, gedraagt Reese zich als een bijzonder grote sloerie. In de film doet ze het met de ene man na de andere. Letterlijk. Achter. Elkaar. Als dat ons beeld van haar niet een tikkeltje veranderd…

3. Anne Hathaway

Iemand die velen als een wat bravere actrice zien, maar niets is minder waar. In de volgende scène neemt Anne een pornoclip op in de film Havoc. Niet haar enige seksscène van de film trouwens. Daarnaast heeft ze ook scènes in films als Love and Other Drugs. Lang niet zo braaf als we dachten.

4. Kristen Dunst

We leerden haar als kindsterretje kennen. Maar Kristen is inmiddels al lang een volwassen vrouw die niet vies is van een potje klaverjassen. Ook niet op het witte doek. In Spiderman houdt ze het nog best wel braaf, maar in Bachelorette gaan alle remmen los.

5. Keira Knightley

In Pirates of the Caribbean zat elke vent te hopen dat we een keer onder Elizabeth haar rokje mochten gluren. Helaas. Keira heeft naast die films redelijk wat seksscènes gedaan. Ze deed scènes in King Arthur en The Duchess. Toch komt er in haar meest heftige seksscène geen rampetampsessie voor. In de film A Dangerous Method wordt ze hard aangepakt.

Foto: Sony Pictures Classics

Reageer op artikel:
5 bloedmooie actrices die in heftige seksscènes te zien zijn
Sluiten