Amazon Prime is gearriveerd in Nederland

Redactie 8 nov 2017 Entertainment

Het heeft even geduurd, maar vanaf vandaag is het mogelijk om je in Nederland te abonneren op Amazon Prime. Dit betekent gratis binnen één dag producten thuis geleverd, kijken naar bekroonde series als The Grand Tour, games en wat allemaal niet nog meer. Hoe meer aanbod, des te beter toch? 

Niet alleen het tv-aanbod is goed nieuws, ook de gigantische webshop is nu beschikbaar. Gigantisch? Gigantisch! Met twee miljoen artikelen en dertig verschillende categorieën kun je je nogal uitleven. Met de feestdagen in aantocht en een hoop hysterische Nederlanders die op zoek zijn naar kerstboom cadeautjes, komt de timing lekker. Ongeveer de helft van de artikelen op Amazon kan binnen een dag gratis thuisbezorgd worden voor de Prime-abonnees. De andere helft wordt binnen twee dagen thuisbezorgd. Maakt niet uit wat voor bedrag je spendeert.

Ook is Prime Video vanaf nu beschikbaar. Als je heel Netflix al hebt uitgepluisd en voor de derde keer aan Breaking Bad bent begonnen kan dit uitkomt bieden. De streamingvideodienst is beschikbaar op computer, iPhone, iPad en Android-apparaten. Abonnementje kost 3,99 dollar per maand, of 49 dollar per jaar. Daarnaast ontvangen de abonnees exclusieve kortingen op videogames en kunnen ze een half uur eerder nieuwe items op de webshop bekijken en bestellen. Wanneer je je abonneert op Prime, mag je ook nog eens al je foto’s opslaan in de cloud van Prime. Kan het allemaal nog mooier? Ja! Volgens de directeur van Prime, Lou Santini, is dit nog maar het begin. Kom maar op!

Reageer op artikel:
Amazon Prime is gearriveerd in Nederland
Sluiten