MONICA GEUZE WINT FHM500 EN IS MOOISTE VROUW VAN NEDERLAND 2021

Daar is dan eindelijk het antwoord waar jullie zolang op hebben gewacht: Monica Geuze is FHM’s Mooiste Vrouw van Nederland in 2021! Voor ons meer dan genoeg reden om een ongelooflijk hete shoot met de powervrouw op te zetten, waarvan het resultaat nu te zien is in de splinternieuwe FHM500 (die je nu hier bestelt). Pas op dat je je fikken er niet aan brandt.

Mooiste Vrouw van Nederland van 2021

Monica Geuze, een naam die al jaren rond zoemt op de FHM-redactie. Waar Monica er een paar jaar geleden er al met de Social Media Queen Award vandoor ging, gaat 2021 de boeken in als hét jaar van Monica Geuze. Vroeger had je Hollywoodsterren, nu heb je YouTubers. Al doe je de Zuid-Hollandse dame tekort met ‘vlogger’ of ‘influencer’. Met een eigen reality-show, podcast, tv-programma’s en tweede boek alweer in de schappen is al lang duidelijk dat je niet om deze ster heen kunt. Zelf is ze dolblij met de prestigieuze award: “Het is een eer en een groot compliment! Nu voelt het nog een beetje onwennig, maar over veertig jaar denk ik: ‘Wow wat vet! In 2021 was ik gewoon nummer 1!’.”

Monica Geuze

FHM zou FHM niet zijn als we zo’n prijs niet gepaard laten gaan met een heerlijke sexy fotoshoot. Monica Geuze heeft de stoute schoenen aangetrokken voordat ze voor onze camera ging staan, dat moge duidelijk zijn. Het resulteert in een fotoserie waarbij kippenvel als een wave in het publiek over je lichaam raast, bij het zien van deze prachtvrouw. Monica is de opvolger van Dumpert-sensatie Sylvana IJsselmuiden, die de titel in 2020 in ontvangst mocht nemen. Vrouwen als Doutzen Kroes Katja Schuurman en Yolanthe Cabau zijn ook voorgangers van niveau, daarover zegt Monica het volgende: “Echt een bizar rijtje van ontzettend knappe vrouwen. Ik zie mezelf absoluut niet zoals ik naar hen kijk.” Neemt niet weg dat tal van jonge meiden ook naar jou opkijken Mo, en dat heb je helemaal aan jezelf te danken!

De ranking van de FHM500 wordt bepaald aan de hand van drie factoren: stemmen via social media, keuze van de FHM-redactie en de stemmen via FHM500.nl. In totaal is er maar liefst meer dan 6 miljoen keer gestemd op FHM500.nl.

Monica Geuze Mooiste Vrouw van Nederland FHM500
Foto: Jasper Rens van Es

All Time Favourite award

Sinds twee jaar rijkt FHM de All Time Favourite award uit, waar we de oogappels uit onze jeugd willen eren. Op de redactie hangt nog steeds een levensgrote versie van de FHM editie september 2008, waar op de cover de sierlijke Victoria Koblenko te aanschouwen is. Victoria en FHM zijn al sinds 2003 een waanzinnige combi, wat haar de terechte All Time Favourite van 2021 maakt. Na drie keer in ons magazine te hebben gestaan heeft de Oekraïense Nederlander nu het kwartet compleet gemaakt. Victoria: “Ik vind het echt tof. Als ik mezelf vergelijk met de Victoria uit die tijd, zie ik echt een andere vrouw. Ik heb nu zoveel meer zelfvertrouwen dan toen ik twintig was. Het is ook zo’n verwennerij om op je allermooist te worden vastgelegd door een getalenteerde fotograaf. Die beelden zijn voor mij geen tweedimensionale plaatjes, ze staan voor verschillende tijdperken uit mijn leven.” Mocht jij nu benieuwd zijn naar die ‘tweedimensionale plaatjes’, zorg dan dat je die FHM500 binnensleept! Hier alvast een voorproefje.

Social Media Queen

En we blijven lekker verdergaan met het uitdelen van awards. Social media is nu belangrijker dan ooit, waar ook FHM tegenwoordig de mooiste vrouwen van de gram weet uit te lichten. Er is een nieuwe generatie supersterren geboren in de vorm van influencers, waar Nina Warink dit jaar de kroon spant. Zij is FHM’s Social Media Queen van 2021. In een American Diner stal zij de show op rollerskates: “Ik ben er niet vies van om in mijn lingerie op Instagram te staan, maar ik heb het nog nooit eerder met zo’n sexy insteek gedaan.”

Nina Warink
Foto: Annick Meijer

Mooiste Sportvrouw

Het was sowieso het sportjaar van Lieke Martens. Won 16 mei nog even de Champions League met de vrouwen van FC Barcelona. Mede door de schitterende dribbels van Lieke aan de linkerflank walsten de Catalanen over Chelsea heen. Het succesjaar is niet alleen compleet door haar sportieve succes, maar ook door de felbegeerde Sportvrouw van het Jaar 2021 binnen te slepen! Met haar meest sexy shoot ooit schittert Lieke Martens dit jaar in ons magazine.

Lieke Martens
Foto: Roger Neve

Scoor het blad

Zeg nou eerlijk, dit is toch een weergaloze lijst winnaressen! Ben jij benieuwd hoe de dames hun FHM fotoshoot er vanaf hebben gebracht? Dan hebben we goed nieuws voor je! De FHM500 kun je nu online bestellen via wehkamp.nl. Als je ‘m nu bestelt, ligt ‘ie in 24 uur bij jou op de deurmat. Je kan het magazine alleen krijgen bij aankoop van een TABAC-product (naar keuze). Dus kies een lekker luchtje, deo of douchegel uit, en je krijgt het FHM500-magazine gratis meegeleverd. BESTEL HIER JE FHM500!

Reageer op artikel:
MONICA GEUZE WINT FHM500 EN IS MOOISTE VROUW VAN NEDERLAND 2021
Sluiten