Man doet net alsof ‘ie slaapt wanneer de politie hem aanhoudt

Redactie 30 jan 2018 Entertainment

Okay, ready voor het mooiste verhaal van vandaag? Deze man heeft wel heel veel fantasie om onder zijn boete uit te komen. Je kunt het gekste smoesje opbiechten na een aanhouding, maar om dan net alsof te doen dat je slaapt? Die hadden we nog niet gehoord! 

De man uit Katwijk viel op de A4 op vanwege zijn immense snelheid van 180 km/uur. De politie zette de achtervolging in en na een signaal zette de man zijn auto aan de kant. Toen de politie de man wilde aanspreken of hij familie van Max Verstappen was, bleek hij schaapjes aan het tellen zijn.

Nadat de politie hem ‘wakker’ schudde, weigerde hij mee te doen aan een blaas en speekseltest. Volgens de agenten rook hij behoorlijk naar alcohol. Omdat hij 64 km/uur te hard reed, werd zijn rijbewijs ingenomen. De bestuurder had net een jaar zijn rijbewijs. Kom de volgende keer met een betere smoes, want dit is echt van de hoogste plank pure onzin. Maar goed, we hebben wel weer even kunnen lachen en dat is ook wat waard. Bovendien heeft hij de rest van z’n leven een goud verhaal in de tas zitten die hij waarschijnlijk nog vaak zal moeten vertellen.

Reageer op artikel:
Man doet net alsof ‘ie slaapt wanneer de politie hem aanhoudt
Sluiten