Jurassic World deel drie in zicht: regisseur slingert de naam van de film de lucht in

Onze dag kon niet beter beginnen. Ga er maar eens even goed voor zitten. We hebben namelijk weer een nieuwtje gekregen over het derde deel van de Jurassic World-filmreeks. Oh yes! We hoorden een tijd geleden al dat de originele cast weer terug zou zijn te zien in dit deel. Zijn we natuurlijk facking blij mee, maar de regisseur had nog een verassing voor ons in petto.

Naam Jurassic World

Want zeg nou zelf. De naam ‘Jurassic World 3’ is een beetje saai. En daarom heeft de film een naam gekregen die dus bekend is gemaakt. Colin Trevorrow deelde op zijn Instagram een foto van de eerste draaidag en verklapte de naam van de film. Komt ie! Tromgeroffel graag! De naam van het derde deel is: Jurassic World: Dominion. Klinkt vet, als je het ons vraagt. De film moet, als alles volgens plan verloopt, in 2021 op het witte doek te zien zijn en daar zijn we nogal ongeduldig voor. Gelukkig kunnen we voor nu nog genieten van Jurassic Park en Jurassic World: Fallen Kingdom. Die laatste film kwam in 2018 uit, dat is alweer drie jaar geleden. Het wachten duurt ons nu wel erg lang. Wij willen meer!

Acteurs

In September hoorden we dat Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum weer meespelen in het nieuwe deel. De acteurs speelden in 1993 de hoofdrollen in Jurassic Park. Een primeurtje, want ze zullen voor het eerst samen terugkregen. Jeff konden we al zien in Fallen Kingdom. De nieuwe film brengt ook Chriss Patt en Bryce Dallas Howard weer terug. Het verhaal dat Emily Carmichael en Trevorrow hebben geschreven, houden ze nog even geheim. Het is voor ons dus nog ontzettend spannend hoe het verhaal gaat lopen.

https://www.instagram.com/p/B9AILlhFdyQ/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Reageer op artikel:
Jurassic World deel drie in zicht: regisseur slingert de naam van de film de lucht in
Sluiten