9 Nederlandse vrouwen die je nú moet volgen op Instagram

redactie 16 jun 2016 Girls

We zijn een klein landje, maar aan mooie vrouwen komen we niets tekort. Wij tippen je 9 vrouwen die een lekkere upgrade vormen voor je Instagram-feed. Nóg meer van dit soort mooie dames zien? Ga dan gauw naar de Etos, want bij aankoop van een Tabac-product krijg je de FHM500 er gratis bij!


1. Romee Strijd

Deze blonde schoonheid uit Zoetermeer wordt alom gezien als de opvolgster van Doutzen Kroes. Niet voor niets is ze een van de nieuwe vedettes van de Victoria’s Secret Angels.

 

How could I start the week better than shooting with the VS family, still so grateful to be here and for all the support! Let’s all make the best of it this week ??????

Een foto die door romeestrijd is geplaatst op

2. Bo Maerten
Bo was de reden waarom we onze bioscoopbroek aantrokken naar Wolf. De ex-ONM-chick speelde daarnaast een rolletje in corpsballenserie Feuten. Yes, het gaat lekker met de prachtige brunette!

 

heimwee naar team en trip ?? @lovestoriesintimates spring/summer ’16 ??

Een foto die is geplaatst door bo (@bomaerten) op

 

3. Gaite Jansen
Door haar acteerkunsten in onder andere ‘Lover of Loser’ en ‘De Co-Assistent’ kreeg ze geheel terecht de Elegance Award voor aanstormend talent. Gaite, we love you!

 

Disco Disco Party Party #THAL ♡

Een foto die is geplaatst door Gaite Jansen (@gaitejansen) op

 

4. Sandra Prikker
Fitnessmodel. En wat voor één. Heeft bijna 2 miljoen volgers op Instagram. Dat lukt je alleen als je heel fit en héél mooi bent.

 

To live it the rarest thing in the world, Most people just exist … ?? Photo by @lkbphotography Make up @leahdarcymakeup #keepitreal

Een foto die is geplaatst door SanDrinha (@sandraprikker) op

 

5. Sanne Veerbeek
Van het X-factor sterretje is weinig meer over, Sanne a.k.a Ayden timmert hard aan de weg. Van deze tropische schone gaan we nog veel horen!

 

What if ??

Een foto die is geplaatst door A Y D E N (@thisisayden) op

 

6. Kimberley Klaver
Je kent haar van de jeugdserie Raveleijn, Voetbalvrouwen, Spangas, Crimi Clowns en natuurlijk Sterren Springen. Heerlijke vrouw!

 

With love from Ibiza!!! X

Een foto die is geplaatst door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver) op

 

7. Emma Hijnekamp
Prachtige brunette die onze aandacht trok op de AutoRai. Viel ook bij de lezers van FHM in de smaak, want ze pakte het zilver in onze verkiezing tot Miss Autorai 2016.

 

??: @sannevenhuizen MUA: @tresjolievisagie

Een foto die is geplaatst door Amsterdam (@emmahijnekamp) op

 

8. Rikie Vos
Rikie is een prachtig lingeriemodel die in binnen- en buitenland werkt. Haar Instagram is een feestje vol fashion en schoonheid. Volgen dus!