Deze sicke Porsche designtoren laat je kwijlen van jaloezie

redactie 16 jun 2016 Machines

In Miami staat voor 560 miljoen dollar een 60 verdieping tellende designtoren die is gebouwd door Porsche in samenwerking met designer en autoverzamelaar Gil Dezer. ‘Wat moet ik me daarbij voorstellen?’ vraag je je af. Heel simpel: je kunt je auto gewoon in huis parkeren; glazen garages hoog in de lucht maken het mogelijk om je favoriete automobiel altijd in je buurt te hebben. En voor een eurootje of 6 miljoen heb je al een mooi appartementje in de toren te pakken.

 

Bij glazen garages in je eigen huis blijft ’t echter niet; voor een paar miljoen extra kun je een appartement fixen waarin negen wagens passen, een privébar en biljarttafel worden meegeleverd en je vanuit je glazen muren uitzicht hebt op de oceaan, een duik kunt nemen in je zwembad of kan genieten van je outdoor keuken op je megagrote balkon. Alle residenten van het pand kunnen gebruik maken van een ballroom, spa, bioscoop en game room met state-of-the-art race simulators.

 

 

 

 

En misschien wel het leukste extraatje? Je krijgt er gewoon een monteur bij die dagelijks je Porsche wast, de olie vervangt en noem maar op. Wát een leven.

Reageer op artikel:
Deze sicke Porsche designtoren laat je kwijlen van jaloezie
Sluiten