Dit zijn de 7 knapste vrouwelijke voetbalsters uit de Eredivisie

Het is weer weekend, en dat kan maar één ding betekenen: voetbal! Of je nou naar buitenlands voetbal kijkt of de Eredivisie, het is puur genieten. De Eredivisie staat bekend om zijn talentvolle spelers, en voor de vrouwencompetitie is dat niet anders. In die desbetreffende competitie lopen er ook aardig wat schoonheden rond. Wij lichten de 7 knapste voetbalsters voor je uit. 

Foto: Instagram

Jaimy Ravensbergen

Instagram: @jaimyravensbergen
Leeftijd: 22 jaar
Club: FC Twente Vrouwen

We trappen af met Jaimy, deze blondine heeft onlangs nog de overstap gemaakt van ADO Den Haag naar FC Twente. In haar Insta bio kun je lezen dat ze naast het voetbal PABO doet aan de Hogeschool van Leiden.  Ook is Jaimy buiten het veld druk met sporten, dat doet ze zeker niet onopgemerkt. Ze werkt samen met merken als Myprotein en Off The Pitch. Lekker bezig Jaimy!


Foto: Instagram

Yara Helderman

Instagram: @yarahelderman
Leeftijd: 20 jaar
Club: Excelsior Vrouwen

Deze 20-jarige centrale verdediger van Excelsior Vrouwen is een plaatje. Naast het ervoor zorgen dat er niet wordt gescoord, is Yara veel op reis. En geef haar eens ongelijk. We gaan ongetwijfeld veel meer van haar horen de komende tijd.


Foto: Instagram

Regina van Eijk

Instagram: @reginaveijk
Leeftijd: 21 jaar
Club: Ajax Vrouwen

Deze 21-jarige sluitpost van de Ajax Vrouwen is er ons ééntje. Haar seizoen van 2022/2023 liep echter niet als gepland, ze raakte ernstig geblesseerd en moest verplicht maanden rust pakken. Het betere nieuws is, ze is weer terug op de velden te bewonderen! We hopen dat ze dit seizoen volledig fit blijft een goed is voor veel clean sheets.


Foto: Instagram

Nina Nijstad

Instagram: @ninanijstad
Leeftijd: 20 jaar
Club: PSV Vrouwen

Deze beeldschone middenvelder van PSV Vrouwen is de reden om wat rechter op je bank te gaan zitten als PSV speelt. Ze maakte het afgelopen jaar de overstap van SC Heerenveen naar PSV Eindhoven, aan haar spel te zien heeft ze weinig moeite gehad met het cultuurverschil. Ze dendert rustig door op het middenveld.


Foto: Instagram

Kirsten van de Westeringh

Instagram: @kirstenvdwesteringh
Leeftijd: 22 jaar
Club: Feyenoord Vrouwen

Deze vrolijke en tevens prachtige blondine maakte de overstap van ADO Den Haag naar Feyenoord. Ze shinet letterlijk in het rood-wit van de Rotterdamse club. De middenveldster is naast het voetbal druk met haar podcast ‘De Marta Donna’s’ waar ze elke week  verschillende personen uit het vrouwenvoetbal ontvangt. Daarmee timmert ze lekker aan de weg. Wij zijn fan!


Foto: Instagram

Tami Groenendijk

Instagram: @tamigroenendijk
Leeftijd: 22 jaar
Club: FC Utrecht Vrouwen

Ze was eerder al te bewonderen op de collegevelden van Texas, Tami kreeg daar erkenning door de hoogst aangeschreven, persoonlijke award binnen te halen de ‘All American’. Na haar American Dream verwezenlijkt te hebben heeft de 22-jarige middenveldster een contract getekend bij FC Utrecht Vrouwen. Waar ze ook direct impact maakte door te scoren. verder is op haar Insta te zien dat ze van festivals en reizen houdt, een echte levensgenieter.


Foto: Instagram

Yentl van Goch

Instagram: @y.vangoch
Leeftijd: 23 jaar
Club: Excelsior Vrouwen

Last but (zeker) not least, Yentl van Goch, zoals haar achternaam al doet verraden is ze om in te lijsten. Haar grote groene ogen vallen direct je op. De 23-jarige speelster maakt in furore op de back-positie in Kralingen en maakt indruk met haar snelheid, drive en power. Wij kunnen wederom niet wachten om haar weer te kunnen aanschouwen op het veld.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 7 knapste vrouwelijke voetbalsters uit de Eredivisie
Sluiten