5 vette patta’s voor broodnodige schoeneninspiratie

Kleren maken de man, maar schoenen maken je helemaal af. Schoenen maken of breken de outfit. Samen met Bruut hebben wij net als afgelopen weken weer de vijf heetste modellen voor je geselecteerd. Voor inspiratie, of gewoon om te kopen. In dat laatste geval hebben we ook nog korting voor je geregeld via de code ‘FHM’. Doe er je voordeel mee! Oh, natuurlijk geven we ook nog een paar sneakers weg.

1. Diadora Game Lowe S Gray Silver/ Green Olivina
Diadora gaat heerlijk met wederom een court model wat we veel gaan zien komend seizoen. Dit model heeft een fijne zool waarmee je prettige uitstapjes naar het strand kunt maken. De schoen is van ademend suède en verkrijgbaar bij Bruut in twee kleuren waarmee je indruk gaat maken op menig vrouw deze zomer. Hier te koop (tientje korting als je gebruikt maakt van kortingscode ‘FHM’)

2. Arkk Raven Black/Camel
Arkk Copenhagen is een bruut merk. Dit model past onder elke outfit en ze lopen heerlijk. Het is een perfecte mix tussen een nette schoen en een sneaker. Bij Bruut zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Choose the one you love and shine. Hier te koop (tientje korting als je gebruikt maakt van kortingscode ‘FHM’)

bruut ASICS

3. ASICS Gel Lyte Slight White
ASICS heeft met dit model een nieuwe fanbase gecreëerd. Een hoog model, maar altijd met een perfecte zool waardoor je nooit last hebt van je voeten. Weer of geen weer, met ASICS kun je nooit fout gaan. Bij Bruut is dit model in vier kleuren verkrijgbaar. Bruut gaat voor de Slight White, welke kleur kies jij? Hier te koop (tientje korting als je gebruikt maakt van kortingscode ‘FHM’)

4. Nike Air Max Zero Premium Dark Loden
Nike brengt altijd pareltjes uit. Dit model is heel licht en dus geschikt voor de warme dagen. Maar de groene kleur is ook bestand tegen de beruchte Nederlandse zomers. Groen is een kleur wat je veel op straat ziet en wat we terug gaan zien komend seizoen. Bruut heeft ook een zwart/versie van dit model. Check Bruut, koop de Zero en je wil nooit meer iets anders. Hier te koop (tientje korting als je gebruikt maakt van kortingscode ‘FHM’)

adidas bruut

5. Adidas Equipment Support ADV PK Core Black
Adidas gaat sterk met de Equipment Support. Met dit model loop je op wolkjes en zonnig door de straten. De schoen is gemaakt van primeknit, waar door de schoen extra licht is. Dit model gaan we veel zien komend seizoen. Bruut heeft dit model in verschillende uitvoeringen. Hier te koop (tientje korting als je gebruikt maakt van kortingscode ‘FHM’)

Schoenen winnen?
Natuurlijk verloten we ook weer een paar schoenen onder onze lieve vaste volgers. Halen we een oude methode weer van stal, want we gaan weer raden! Eerlijker kunnen we het niet maken. Wij schrijven nu (nu!) een getal onder de 1.000 op een blaadje, degene die het goede getal raadt wint. Je doet mee door te reageren onder dit artikel op onze Facebookpagina. Succes! Behoor je niet tot de winnaars, dan kun je gewoon een paar schoenen bestellen. Hadden we al gezegd dat je een tientje korting krijgt via de kortingscode FHM? Niet? Nou, dan weet je het nu. Joe!

Reageer op artikel:
5 vette patta’s voor broodnodige schoeneninspiratie
Sluiten