Deze 5 verstopte bars moet jij echt een keer gaan bezoeken

In een goede bar genieten van een stevige pot bier klinkt natuurlijk als de ideale weekendbesteding. Als het geen weekend is, kan je natuurlijk ook altijd doordeweeks genieten van een goede bar. Over de hele wereld zijn ook de meest uiteenlopende bars verstopt. Achter wasserettes, in een andere bar of onder de grond; niks is te gek. Wij hebben er even vijf op een rij gezet die sowieso even moet gaan checken

Pas op heren, want het kan goed zijn dat je voor deze bars een stevige roadtrip moet gaan maken!

Bar Gyu, Japan

Achter de rode deur van een vriezer vind je, in het besneeuwde Niseko, Bar Gyu. Wanneer je eenmaal de vrieskou uit bent en door de bijzondere ingang bent, loop je een heerlijk warme ruimte in. Meer pluspunten? Bar Gyu heeft een ontzettend zeldzame collectie van Japanse whiskeys!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bar Gyu+ (@bar_gyu)

Lavomatic, Parijs

Jazeker, dit is een van de barretjes die wij in de inleiding al door lieten schemeren. Bar Lavomatic is te vinden achter een wasmachine in een wasserette. Daarnaast kunnen we bij FHM de humor van de Fransen (ja, dat lees je goed. Fransozen met humor…) wel waarderen. Op hun Instagrampagina prijkt namelijk een bijzondere quote. “Het probleem met Instagramquotes is dat het moeilijk is om te weten of ze echt zijn”, aldus Napoleon Bonaparte.

Fox Glove, Hong Kong

In deze luxe paraplu winkel (wij wisten ook niet dat zoiets bestond) vind je een ontzettend toffe bar in een stijl die te vergelijken is met de Kingsmen films. Wanneer je het handvat van een zilveren paraplu indrukt, zal de ingang van Fox Glove zich onthullen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝐅 𝐎 𝐗 𝐆 𝐋 𝐎 𝐕 𝐄 (@foxglove.hk)

UES, New York City

Deze bar ga je achter in een ijszaak vinden. Nadat je de ijsschepper de juiste vraag hebt gesteld, kan je gaan zoeken naar de verborgen hendel. Als je die gevonden hebt draait een muurtje weg, waarachter je deze te gekke bar vindt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door UES. (@theuesnyc)

The Butcher, Amsterdam

Achter de burgerbar The Butcher aan de Albert Cuypstraat in onze hoofdstad ga je ook een van de tofste barretjes ooit vinden. Met een reservering én het exclusieve wachtwoord kan je binnen gelaten worden in een van de meest exclusieve bars van Amsterdam. Bucketlist dingetje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door THE BUTCHER (@thebutcher_official)

Reageer op artikel:
Deze 5 verstopte bars moet jij echt een keer gaan bezoeken
Sluiten