5 uitvindingen die je leven gaan upgraden

Redactie 7 Aug 2017 Entertainment

De smartphone, navigatie, internet, een paar dingen waarmee we onderhand al niet meer zonder kunnen. Zonder de briljante ingevingen van de geniale ontdekkers van deze baanbrekende uitvindingen, zou ons leven er heel anders uitzien.

Wie weet zijn de projecten van deze ondernemers over een paar jaar net zo onmisbaar als eerst genoemde diensten en apparaten. Ze hebben een kilometer lang de tijd om ons te overtuigen dat hun product of idee voor ons een welkome aanvulling is. Er zitten een aantal hele vette ideeën tussen en wij hebben de vijf tofste uitgekozen om voor jou uit te lichten.

Hops & Grains
Onze zuiderburen zijn de koning van het speciaalbier, maar wij zijn de laatste tijd ook lekker bezig met deze goudgele brouwsels. Voor Yorick is dit echter nog niet genoeg. Hij wil het voor iedereen mogelijk maken om hun eigen bier te brouwen. Nou ja, jij komt met de ingrediënten en zij brouwen het voor jou. Kun jij straks een rondje te geven van je eigen bier tijdens een barbecue met je matties. Hoe tof!

Labfresh
Dit is vooral handig voor de zakenmannen die altijd netjes gekleed naar hun werk gaan. Met deze overhemden is het geen probleem meer als je koffie over je heen gooit of een beetje zweet na een hele dag hard werken. Dankzij de slimme vloeistof die tot in de vezels zitten, zorgt ervoor dat de stof alles afstoot. Lotte laat het ons graag met eigen ogen zien met behulp van de rode wijn test. Handig, of niet dan?

P-Pall
Nooit meer gezeik met de bril op het toilet. Zo’n gore en vochtige pot wagen wij onze handen liever niet aan en dankzij Joren hoeft dat ook niet meer. Hij heeft een verensysteem bedacht waardoor de bril altijd omhoog blijft en het smerige werk ons bespaard blijft. Dit zou wel eens een succes kunnen worden en onze plassessies een stuk aangenamer maken. Lekker bezig Joren!

Campspace
Hotels kunnen zowat wel inpakken. Airbnb is tegenwoordig sick populair en als het aan Hugo ligt komt daar nog een belangrijke speler bij. Hij ontwikkelt namelijk een soort Marktplaats voor campingplekken. Het idee van een suffe camping met gore en aftandse toiletgebouwen is verleden tijd. Bij Campspace bieden mensen hun tuin, rooftop of zelfs stadion aan waar jij je tent op kunt zetten. Zo wordt kamperen wel erg interessant.

Flowerplugs
Ons gehoor is belangrijk en het milieu wordt ook steeds meer een ding. Aangezien we waarschijnlijk allemaal geen zin hebben in oorsuizen of andere gehoorschade, is het soms slim om oordoppen in te doen. Op een festival, bijvoorbeeld. Koen speelt hier met zijn Flowerplugs geniaal op in. Deze oordoppen zijn namelijk biologisch afbreekbaar en er zitten bloemzaadjes in. Dus wie weet ga jij op het volgende festival wel helemaal uit je dak met wat ArenA gras in je oren.

Ben je benieuwd naar de ideeën van de andere deelnemers van Pitch and Ride? Check hun pitches en kijk of er nog meer toffe projecten tussen zitten waar je iets aan hebt.

In samenwerking met SEAT

Reageer op artikel:
5 uitvindingen die je leven gaan upgraden
Sluiten