Dit zijn de 5 sneakers van het moment die jij in je schoenenkast moet hebben

Sneaker lovers opgelet! De lente staat bijna voor de deur. Nog even wachten en dan zit jij weer met je maten lekker in het zonnetje op het terras! Daar hoort natuurlijk een nieuw paar frisse sneakers bij. Laten wij nou vijf harde patta’s voor jouw op een rijtje hebben gezet.

 

Comme des Garçons HOMME x New Balance 860v2

Wanneer: onbekend
Prijs: vanaf €200
Kleur: grijze paletten en een zwart/grijze optie
Waarom is ‘ie zo hard? Tijdens de Paris Fashion Week 2024 kregen we al een voorproefje maar nu kunnen we echt niet meer wachten. Comme des Garçons heeft al enkele samenwerkingen met New Balance achter de rug, maar geen een zo hard als deze Patta. We moeten nog even geduld hebben, want wanneer ze ‘m gaan droppen blijft nog even geheim.

Sneaker

 

Adidas Amsterdam colorways

Wanneer: je kan ‘m nu scoren
Prijs: 130,-
Kleur: rood, donker blauw fel blauw en zand
Waarom is ‘ie zo hard? Het modelletje bestaat al heel wat jaartjes, maar de kleurencombinatie doet het ‘m. Het is geïnspireerd op de Amsterdamse grachten en de op de architectuur van de Nederlandse hoofdstad.

Sneakers

 

Grid Shadow 2 ‘Jaunt Woven’

Wanneer: 23 februari , vanaf 18.00 uur
Prijs: 140,-|
Kleur: hennep
Waarom is ‘ie zo hard? Bodega en Saucony bundelen opnieuw hun krachten. Dat zij samen sinds 2008 sneakers ontwerpen blijkt een meesterwerk te zijn. Als je duurzaamheid belangrijk vindt, dan is deze sneaker echt iets voor jou. Deze sneaker is gemaakt van milieuvriendelijke materialen als hennep, katoen en gewassen canvas.

Sneakers

 

De Warrior Matterhorn Warrior sports shoes x Patta x Wiki

Wanneer: al een tijdje
Prijs: 140,-|
Kleur: lush pine en deep black
Waarom is ‘ie zo hard? Dit is er eentje uit de oude schoenendoos, maar niet minder gaaf om te scoren voor de aankomende lente. Perfect voor een wandeling in het lentezonnetje!

Sneakers

 

Daniëlle Cathari x New Balance 991v2 ‘Matcha’ – 538

Wanneer: 9 februari
Prijs: 538,-
Kleur: matcha
Waarom is ‘ie zo hard? Als je echt wilt investeren in een indrukwekkende sneaker, dan is deze echt wat voor jou. De getalenteerde (en beeldschone) ontwerpster Daniëlle Cathari uit Amsterdam voegt haar kenmerkende stijl toe en dan krijg je een knaller van een schoen!

Sneakers
Reageer op artikel:
Dit zijn de 5 sneakers van het moment die jij in je schoenenkast moet hebben
Sluiten