5 sneakers die je excellent voorbereiden op de zomer

Nieuwe gruwelijke sneakers in je mik! T-Shirt, korte broek, dikke sneakers en een lekker weertje. Het zonnetje is weer volop gaan schijnen deze week en dat betekent dat we onszelf moeten voorbereiden op de zomer guys. Met nieuw schoeisel aan je voeten gaat dat helemaal lukken. Hierbij het Bruut x FHM lijstje voor de 5 beste zomerschoentjes:

1. Asics Gel Kayano Trainer Knit Silver Black
We hebben het al een keer eerder gezegd, wie op wolken wilt lopen loopt op Asics. Deze keer zijn ze all-in gegaan. Met hun speciale Knit uitvoering in sok vorm loop je echt super comfortabel in het zonnetje op weg naar het strand. Lekker shinen met je Asics dus. Koop je nieuwe zomersneakers hier.

2. Adidas Equipment Support ADV Primeknit Footwear White Turbo
Wie de Equipement lijn van Adidas nog niet kent loopt wat achter. Dit is namelijk een zeer gewilde schoen in de sneaker wereld. Ook zij hebben de PrimeKnit stof in hun schoen verwerkt. Dit is een speciale stof dat de schoen unieker maakt dan alle andere schoenen. De kleuren van deze schoen maakt dan het plaatje helemaal compleet. Koop je nieuwe zomersneakers hier.

3. Nike Match Classic Suede Linen White
De klassieker is back! Als je het over een zomerschoen hebt praat je over de Nike Match Classic Suede. Lekker casual maar ook zeker te dragen als een brute sneaker. Koop je nieuwe zomersneakers hier.

4. Arkk Copenhagen Lion FG H-X1 Black Nubuck
Voor de echte ballers’ onder ons hebben we dé meest opvallende schoen voor je gevonden: de Lion FG H-X1. Geloof ons nou maar. Koop je nieuwe zomersneakers hier.

5. Diadora Titan Colombo Beige Bleached
“Ciao bello” zullen de dames zeggen als jij je Diadora Titan Colombo’s rockt. Dit Italiaanse merk laten je dan ook vol zelfverzekerd over straat lopen. Het gevoel van regendruppels kan je jezelf niet eens meer voorstellen. Zon, zon en nog meer zon. Een vliegticket naar Rome voor jou en je vriendin erbij en je bent capo di tutti capi. Koop je nieuwe zomersneakers hier.

Winnen!
Zoals elke week geven we ook weer een paar sneakers weg. Zoals elke week doen we dat door middel van een getal onder de 1.000 raden. Antwoorden doe je onder de Facebookpost. Succes!

Reageer op artikel:
5 sneakers die je excellent voorbereiden op de zomer
Sluiten