5 nieuwe motoren waar wij deze lente op willen toeren

Redactie 27 mrt 2019 Machines

Zooo, na een winterslaap hebben we er weer een tijdje op moeten wachten, maar nu lijkt de lente dan definitief zijn intrede te hebben gedaan. Dat betekent t-shirts in plaats van truien, zonnebrillen op je kop en natuurlijk kan ook je motor weer uit de schuur worden gehaald!

Blijft mooi, dat moment waarop je je tweewieler na de koude periode voor het eerst weer uit de schuur mag trekken. Hoe fraai je exemplaar ook mag zijn, er blijft natuurlijk altijd iets over om te dromen. Wij hebben een vijftal nieuwe motoren geselecteerd waar wij heel erg blij van worden. Mocht je nog twijfelen, gewoon dat motorrijbewijs halen, vriend.

1. Ducati Diavel 1260 S

Als de Panigale V4 je wat te bruut is, dan is een stapje lager de Diavel 1260 wellicht wat voor je. Heel dik design en uitgerust met 157 pk. Met een vanafprijs van 17k is ‘ie niet goedkoop, maar dan heb je wel een spiksplinternieuwe Ducati onder je kont.

2. Indian FTR 1200

De sheriffs van Indian komen met deze FTR 1200. Stoer, snel (120 pk) en fraaie features. Wij diggen deze bijzonder hard.

3. BMW S1000 RR

Als hard gaan je levensmotto is, dan moet je eens kijken of de S1000 RR iets voor je is. Zo snel dat we al zenuwachtig worden bij de gedachte alleen al. Pas je een beetje op jezelf?

4. Suzuki Katana

Suzuki komt weer met een lading nieuwe tweewielers, waarvan wij de Katana de meest in het oog springende vinden.

5. BMW R80 Latte Stormtrooper

Dit is er eentje voor de cool guys onder ons, want we hebben hier te maken met een stoer exemplaar uit de garage van Ironwood Custom Motorcycles. Als je mannelijkheid een upgrade nodig heeft, dan is dit je bike.

Motorrijbewijs halen?

Mocht je erover nadenken om je motorrijbewijs te halen, dan is dit wel het moment hoor. Zeker even kijken naar de mogelijkheden bij de ANWB, want met veel instructeurs en een eigen AVB-terrein kun je ‘m hier binnen mum van tijd halen. Daarnaast zijn ze van 08:00 tot 21:00 uur open. Zit je met een beetje mazzel nog voor de zomer op je eigen motor! Er loopt nu een lekkere actie, want het motorpakket met 15 uur rijles, 1x AVB examen en 1x AVD examen kun je nu voor €999,- scoren bij de ANWB. Op zaterdag 6 april wordt er weer een opstapdag georganiseerd. Boek hier een afspraak en go for it!

 

Reageer op artikel:
5 nieuwe motoren waar wij deze lente op willen toeren
Sluiten