Frontman Dave Grohl nodigt 5-jarige fan van de Foo Fighters uit op podium en het jochie steelt de show

redactie 22 Aug 2019 Entertainment

Altijd mooi als artiesten hun fans het podium ophalen om lekker mee te doen. Michael Bublé laat vaak mensen zingen en laatst nog mocht Alex mee rappen met de Engelse rapper Dave. Nu nodigt Dave Grohl een 5-jarige fan van de Foo Fighters uit op het podium en het jochie steelt meteen de show.

De frontman kiest Taylor Hooper uit in Belfast, waar 35 duizend mensen genieten van het concert van de populaire band. De kleine dreumes mag samen met zijn helden op het podium komen rocken. Hij viel vooral op door zijn enorme oor beschermers en een zelfgemaakt poster.

Opvoeding

Dit jongetje heeft in ieder geval een goede opvoeding gehad wat betreft muziek. Zijn ouders zijn al fan van Dave Grohl sinds hij bij Nirvana drumde en zijn logischerwijs nu dus ook fan van de Foo Fighters. De kleine Taylor doet daarmee gewoon gezellig mee met zijn ouders. Hij is zelfs vernoemd naar de drummer van de band, Taylor Hawkins. Met dit geweldige moment tijdens het concert in Belfast is het cirkeltje helemaal rond. Mooi man.

Poster

Moeder Nikki vertelt hoe het allemaal gegaan is tijdens het concert. “People kept encouraging us to go towards the front. Dave Grohl spotted [the poster] and read out what it said – that Taylor was five and this was his first concert. The crowd then started shouting ‘up on stage’, and Dave said ‘bring the wee dude up here’ and that’s exactly what happened.” Plankenkoorts is Taylor vreemd, want hij gaat meteen helemaal los. Briljant ventje hoor.

Reageer op artikel:
Frontman Dave Grohl nodigt 5-jarige fan van de Foo Fighters uit op podium en het jochie steelt de show
Sluiten