3 tips om te stoppen met roken

redactie 19 Sep 2019 Entertainment

‘Rook jij? Gatverdamme wat goor! Weet je dat roken niet goed voor je is!’ Allemaal zinnen die jij minimaal één keer in de week hoort. Shut the fuck up, denk jij dan. Maar natuurlijk ruik jij zelf ook dat je stinkt en voel je het teer nog meer roesten aan die zwartgeblakerde longen van je. Om die reden hebben wij drie tips opgesteld om te stoppen met roken.

Tip 1: schaf een E-sigaret aan

Kijk, dat je nog steeds iets door je longen haalt, in dit geval damp, is een feit. Maar de gore stank, de gele tanden en je niet werkende smaakpupillen worden allemaal opgelost met deze handige E-sigaret. Gelukkig voor jou kan je er ook nog eliquid aan toevoegen. De smaakjes van de damp wat jij inhaleert is dan nog lekker ookOftewel het is lekker en gezonder dan zo’n peukie. En dat allemaal door zon handige e-sigaret, aanschaffen dus!

Tip 2: creëer een nieuwe verslaving

Iedereen weet dat wanneer je rookt je praktisch verslaafd bent. Je kan zeggen van niet, maar diep van binnen weet je het wel. Hoe kom je nou van zo’n verslaving af?  Creëer een nieuwe! Ga bijvoorbeeld naar een lekkere snoepwinkel en koop twintig zakken lolly’s. Huppakee en likken maar!

Tip 3: Denk aan je ego

Heb je echt geen controle over jezelf en verlang zo hard naar een peuk? Denk dan gewoon aan je ego. Het blijkt namelijk uit onderzoek dat je er niet van opknapt en dan hebben we het over je uiterlijk. Je huid wordt namelijk minder fris. Dat komt doordat de bloedtoevoer naar je huid verminderd. Ook worden je tanden geel en maak je dus minder kans bij de dames. Denk dus na, minder roken is meer chicks.

Reageer op artikel:
3 tips om te stoppen met roken
Sluiten