3 parfums waarmee je nooit de plank misslaat

Redactie 9 apr 2019 Entertainment

Ben je je huidige parfum een beetje beu? Of gewoon op zoek naar een nieuw luchtje zodat je voortaan weer fris en fruitig geurend door het leven kan stappen? Wij zijn de beroerdste niet en delen onze favoriete parfums met je.

De meeste mannen hun ochtendritueel zal vrij weinig om het lijf hebben. Douchen, deo, crèmepje op het hoofd, luchtje, kleren aan, wat gel in de haartjes en we zijn ready om de dag te rocken. De extreme ijdeltuiten en Cristiano Ronaldo uitgezonderd natuurlijk. Mocht je een nieuw luchtje zoeken dan tippen wij de volgende drie parfums waarmee je nooit de plank mis zal slaan.

Emporio Armani – He

Een van de populairste parfums van Armani, die al sinds mensenheugenis meegaat. Geïnspireerd op tijdloze mannelijkheid, waarbij ingrediënten als ananas, mandarijn, appel, sali, bergamot, jasmijn, roos, citroen zorgen voor een heerlijke geur.

Chanel Allure Homme Sport

Lekker fris en sensueel geurtje met elegante geurnoten. Van Italiaanse mandarijn tot intense geuren van cederhout, afgetopt met Venezolaans tonkaboon, waarbij een beetje witte muskus ‘m aftopt. Laten we daar nou net dol op zijn!

TABAC Gentle Men’s Care

Wij zijn al een tijdje fan van de TABAC Gentle Men’s Care lijn. Altijd als we die op hebben krijgen we complimenten van onze vrouwelijke medemens dat we zo lekker ruiken. Bovendien is ‘ie met een prijs van twee tientjes goed geprijsd.

Reageer op artikel:
3 parfums waarmee je nooit de plank misslaat
Sluiten