3 overheerlijke worsten die jij op de barbecue wil grillen

Mooi weer betekent barbecuen. Geef toe, wat is er nu lekkerder dan een rokende buitenkeuken en de geur van versgebakken vlees na een dag ploeteren op de werkvloer? Inderdaad, niets. Daarom zetten we de drie allerlekkerste worstjes van The Meatlovers voor je op een rij. Alleen nog effe bestellen en dan kun je weer heerlijk flaneren achter je barbecue.

Het warme weer blijft voorlopig nog wel even aanhouden op een verkoelende regenbui na. Check dus wel effe Buienradar als je jouw vriendengroep uitnodigt voor die spontane barbecue aankomend weekend. Trouwens, als je dan toch al op je telefoon zit, dan kun je net zo goed gelijk de lekkerste worstjes bestellen. Je hoeft niet eens te zoeken, want wij hebben de drie beste voor je klaargezet. Joe!

#1 Lams Merguez Worstjes

Merguez worstjes zijn gemaakt van mals lamsvlees en zijn van tevoren al gekruid. Easy does it, want leg ze op de grill of braad ze en leg ze op een lekker zacht broodje. Weet je wat je ook kunt doen: lekker dippen, zo uit het vuistje. Laat ze in ieder geval met een klontje braadboter bruin worden op matig heet vuur en serveer ze met vers gemalen zwarte peper.

Worsten

#2 “Boer”gondische kalfs Chipolata

Ondanks z’n Spaans-klinkende naam, komt de chipolata oorspronkelijk uit Frankrijk. Deze worstjes worden niet gekookt in een pannetje met kokend water, maar gaan de grill op of worden gebraden. De chipolata worstjes van The Meatlovers zijn gemaakt van kalfsvlees en zijn al gekruid van zichzelf, het enige wat jij dus nog hoeft te doen is genieten. Lekker hoor.

3 overheerlijke worsten van The Meatlovers

#3 Iberico/Black Angus “Boerewors” (gekruid)

Voor de echte worstliefhebber hebben The Meatlovers de Iberico en Black Angus “boerewors”. De perfecte mix voor op de grill. Het botermalse, nootachtige Ibericovlees komt goed tot z’n recht om los te eten, maar in combinatie met het Black Angus vlees is deze worst een ware smaakervaring. Loopt het water je al in de mond? Wel hè.

3 overheerlijke worsten van The Meatlovers

Zo bereid je worsten van de BBQ

Waar te bestellen?

Je scoort de overheerlijke worsten op de website van The Meatlovers. Enneh, ze zijn met passie en ambacht klaargemaakt. Houden we van. Hoog tijd dus om die smaaksensaties in je winkelmand te droppen!

Reageer op artikel:
3 overheerlijke worsten die jij op de barbecue wil grillen
Sluiten