22-karaats gouden iPhone X kost een slordige $70.000

Redactie 16 Sep 2017 Entertainment

De nieuwe iPhone X ligt nog niet in de schappen of de eerste upgrades verschijnen al op het wereldwijde web. Alsof het nieuwe telefoontje van Apple met een prijskaartje van € 1.159 nog niet duur genoeg is, laat deze blingbling versie jou helemaal steil achteroverslaan.

Het spreekt vanzelf dat een vergulde versie van de nieuwe iPhone X buiten alle reguliere categorieën van betaalbaar bellen valt. Aangeboden door het luxueuze maatwerk bedrijf Brikk, wiens telefoon geen Appleproduct meer is, biedt het op maat gemaakte toestel in de kleuren goud, rosé goud en platina aan. Omdat je er dan toch je hele rekening voor moet plunderen, stopt het bedrijf het telefoontje in een kersijken doosje, omdat alles wat luxe schreeuwt natuurlijk ook in een passende verpakking hoort.

Bijkomend voordeel voor het bedrijf, er kan een hogere prijs gevraagd worden. Om het nog af te maken, kun je er ook nog bijpassende gouden draadloze oordoppen bij kopen. Met een prijs tot € 58.500, kan er gezegd worden dat iedereen die dit stukje luxe koopt, er een hoop selfies en video’s van zichzelf wil nemen.

Ladbible

Reageer op artikel:
22-karaats gouden iPhone X kost een slordige $70.000
Sluiten