De 2020-lijn van de Polaris Slingshot laat gegarandeerd hoofden draaien

Elk jaar kondigt Polaris een nieuwe versie van hun driewielige Slingshot-wagen aan. Hoewel veel van de recente updates van de straatlegale driewieler relatief dunnetjes zijn gebleven, hebben de onlangs onthulde 2020-modellen van het merk vette visuele upgrades gekregen.

Modellen

De line-up van de Slingshot 2020 van Polaris bestaat uit twee verschillende modellen: de instap Slingshot SL (rood) en de nauwkeurig afgestelde Slingshot R (blauw). De SL komt als een esthetisch gericht platform met extra kleuren, een infotainment-systeem en een achteruitrijcamera. In de verstelbare waterdichte cockpit vind je een volledig uitgeruste audiosuite, met een leer bekleed stuurwiel en Ride Command. Terwijl de buitenkant garant staat voor een handvol verfijnde eigenschappen, waaronder premium verf en subtiele accenten, LED- en accentlichten en een 7,5-inch wind deflector. Ideaal bakkie voor in de zomer, maar dat kost wel wat.

https://www.instagram.com/p/B7hW4h7FI3l/

Vermogen

Een Autodrive-transmissie in combinatie met de krachtige 178-pk Polestar-motor van het merk zorgt voor hele chille dagjes uit, ongeacht de rijbaan. Zelfs bestand tegen het Belgische wegdek. De prestatiegerichte R beschikt over een verbeterde Prostar-powerplant met 203 pk, evenals een handmatige optie voor echte fans. Een op sport geïnspireerd interieur, externe panelen en premium tweekleurig kleurenschema werken samen met de tweedelige composietrotoren van het platform voor een uitgesproken vermogen. De 2020 Polaris Slingshot-lijn begint bij $26.500 (€23.903). Om er eentje te pre-orderen (of meer informatie) klik hier.

 

Reageer op artikel:
De 2020-lijn van de Polaris Slingshot laat gegarandeerd hoofden draaien
Sluiten