Met F1 2020 zoeken we het asfalt op het circuit van Zandvoort alsnog op

Stap in de schoenen van de grootste Formule-1 snelheidsmaniakken. Max Verstappen, Lando Norris of Daniel Ricciardo, je kunt ze allemaal zijn in de nieuwe F1 2020 game. 

Helaas is de Formule 1-strijd, door het coronavirus, in Zandvoort niet doorgegaan. Dat was enorm balen natuurlijk. Maar dat mag de pret niet bederven. De F1 2020 game is op dit moment het dichtste wat in de buurt komt van een realistisch spel tussen de grootste Formule 1-namen. En wij mogen meedoen. Dus wissel je standaard controller maar in voor een stuurwiel controller want alle remmen gaan los. 

Belangrijk moment voor gameontwikkelaar

“De eerste gameplayvideo van de F1-gamecampagne is een sleutelmoment voor ons geworden en dit jaar is dat niet anders,” zegt Lee Mather, F1 Franchise Game Director bij Codemasters. “Elk seizoen verleggen we de grens en we kunnen niet wachten totdat het seizoen van start gaat en dat spelers de kans krijgen om te racen met de gloednieuwe auto’s op de nieuwe circuits.”

Racen in zieke bolides

Het is nog heel eventjes wachten voordat we mogen gassen. F1 2020 wordt op vrijdag 10 juli 2020 gelanceerd voor Playstation 4, Xbox one, Windows en via Google Stadia. Het maakt dus niet uit wat je in huis hebt, iedereen kan het spelen. Mocht jij de Michael Schumacher Deluxe Edition aanschaffen dan ontvang je exclusieve content en heb je drie dagen eerder toegang tot het spel. Wij staan al klaar om te scheuren in de nieuwe bolides van 2020. 10 juli mogen we alsnog de volledige Grand Prix ervaren op het Circuit van Zandvoort in F1 2020. Check hieronder de eerste beelden. 

Reageer op artikel:
Met F1 2020 zoeken we het asfalt op het circuit van Zandvoort alsnog op
Sluiten