1MILL is het nieuwe lifestylemerk dat op de deur klopt

Redactie 5 jan 2018 Entertainment

We zijn altijd op zoek naar toffe nieuwe kleding. Nieuw t-shirtje of een nieuwe petje. Voelt altijd toch weer lekker. Alsof je weer even als herboren uit de deur komt zetten. Wellicht is het spiksplinternieuwe 1MILL iets voor je.

1MILL is een nieuw luxe lifestyle brand die zich tot nu toe focust op t-shirts en caps. Het merk begon als Facebookpagina waarin het luxe inspiratiefoto’s deelde in de vorm van luxueuze jachten, riante mansions, private jets en gruwelijke supercars. Oftewel: het lekkere jetsetleventje.

Dat hebben ze nu uitgebreid met een kledinglijn. Tot nu is het vrij basic allemaal. Je kunt kiezen uit een zwart, wit of grijs t-shirt waar 1MILL op je borst staat. Zodat iedereen kan zien dat jij die millie waard bent. Verder zijn er een aantal toffe caps beschikbaar. Ziet er nice uit hoor! Check www.1MILL.com voor de gehele collectie.

Winnen

We geven drie caps weg t.w.v. 34,95,-! Wil je die hebbben? Laat in de comments op Facebook weten waarom jij zo’n cap wil hebben en wie weet loop jij straks met een 1MILL cap op je blije hoofd.

Foto: 1MILL.com
Foto: 1MIL.com
Foto: 1MILL.com
Foto: 1MILL.com

In samenwerking met 1MILL

Reageer op artikel:
1MILL is het nieuwe lifestylemerk dat op de deur klopt
Sluiten