19 redenen waarom jij de FHM500 moet bestellen

Vriend. Laten we even eerlijk tegen elkaar zijn. Die FHM500 moet jij hebben. Ja, nee. Geen gemaar. Die moet jij gewoon in je kast hebben staan. Elke vrouwenliefhebbende, zichzelf respecterende man verdient een cadeautje als de FHM500 aan zichzelf. Mocht je nu al overtuigd zijn, dan kun je ‘m hier online bestellen en anders geven we je hieronder nog 19 redenen waarom jij de FHM500 moet kopen.

 1. Vakantione!
Het enige moment dat mannen nog een tijdschrift kopen is zo’n beetje als ze op vakantie gaan. Wat zou er dan mooier in je handjes staan te glimmen dan deze gouden FHM-cover? Alleen moet je wel een beetje oppassen als je in een strakke Speedo op een handdoekje ligt.

2. Cadeautje voor een vriend
Of je mattie nou volgende week jarig is of pas in augustus. Dit is altijd een leuker cadeau dan een enveloppie in z’n hand proppen. Waarom niet vooruit denken en nu alvast een cadeautje in huis halen?

3. Katja Schuurman
Katja Schuurman, nuff said. Met interview zelfs!

4. Leg ‘m op de wc en je hebt dubbel plezier.
Een bruine trui breien en tegelijkertijd de borsten van Gaby Blaaser bewonderen? Het kan!

https://www.instagram.com/p/BjU7q-1Dj-A/?taken-by=fhm_nederland

5. Als je ‘m niet koopt krijg je spijt
Echt waar. Je gaat zelden zoveel lees, ehm, kijkplezier beleven dan aan deze schitterende editie. Hij is mooier dan ooit tevoren.

6. Er staan leuke interviews in
Met Martijn Koning, Herman Brusselmans en Ruben Nicolai bijvoorbeeld.

7. Het is het perfecte koffietafelboek
Het staat altijd mooi om op je tafel een paar tijdschriften te hebben liggen. Reken maar dat elke man (en vrouw) direct naar deze bijbel grijpt.

8. Je hebt altijd wat te discussiëren met je vrienden
Wat? Chantal Janzen op 32? Die moet zeker in de top-10. ‘Nee man, die moet lager. Ik vind Celine Huijsmans echt veel lekkerder.’ Afijn, je snapt het.

9. De fotoshoot met Shelly
Kijk de behind the scenes video van de shoot dan. Heerlijk!

10. De fotoshoot met Sylvana
Kijk de behind the scenes video van de shoot met Sylvana dan. Precies ja.

11. Je bent gelijk op de hoogte van de nieuwe mooiste chicks van ons land
Ooit gehoord van Lisa Groothuijzen, Marianne de Wilde of Charmayne de Bruijn? Precies. Straks ken je ze allemaal.

12. Het blad staat bomvol onbekende pareltjes
Franka Vedder, de Reinders-twins, Valerie Rooyackers, Maartje Verhoef, Tiffany van der Zon, Margot Feelders. Overload aan onbekende beauty’s.

13. Je kan je nieuwe vriendin er door ontmoeten
Je hoeft alleen maar into the DM te sliden en met een briljante opening op de proppen te komen. Wij hebben de rest van het werk al gedaan. Stuur je ons wel een uitnodiging voor het trouwfeest?

14. Wachten in jouw huis wordt een feest
Jij moet nog douchen voordat je met je maten gaat stappen, je moet je haar nog doen, een andere broek. Het duurt en duurt, maar jouw vrienden vinden het geen enkel probleem zolang ze deze bijbel in hun handen hebben.

15. Bewaarexemplaar voor de rest van je leven
Dit is zo’n blad dat over dertig jaar nog steeds tof is om te lezen. Goed bewaren! Het zal niet het eerste tijdschrift zijn dat stijgt in waarde.

16. Hij ligt nog maar een week in de winkel
Tot en met volgende week zaterdag is ‘ie verkrijgbaar bij Etos of te bestellen via wehkamp.nl. Daarna heb je dikke vette pech en kun je ‘m never nooit meer bemachtigen. Laat die kans niet lopen! Je wilt niet over een paar maanden of jaren die man zijn die zichzelf op z’n voorhoofd petst en denkt ‘had ik maar’.

https://www.instagram.com/p/Bjm9NWwDlzQ/?taken-by=fhm_nederland

17. Je krijgt er nog een lekker TABAC-productje bij ook
Je krijgt ‘m gratis bij een TABAC product naar keuze. Wij draaien het liever om: naast de FHM500 krijg je er dus ook nog een chill smeerseltje, scheergelletje, deootje of luchtje bij. Serieus goeie spullen. Bonus was nog nooit zo dol!

18. Het is het ultieme cadeau voor Vaderdag
Zondag is het Vaderdag en vaders zijn de tofste mannen op aarde, dus die verdienen een cadeautje. Koop een lekker luchtje, deo of crèmepje van TABAC voor ze en de FHM500 krijg je er gratis bij. Dan kun je altijd nog kiezen om de FHM500 zelf te houden of ook aan je pa te geven.

19. Het is het mooiste tijdschrift van het jaar
Voor elke heteroseksuele Nederlandse man is dit de holy grail. Die foto’s van Robin Hölzken, Geraldine Kemper of Vivian Hoorn alleen al zijn het dubbel en dwars waard. Om nog maar te zwijgen over de 497 andere hotties. Dit moet je in huis halen. Gun jezelf dit pleziertje en loop langs Etos of bestel ‘m vanuit je luie stoel. Heel veel plezier ervan!

Reageer op artikel:
19 redenen waarom jij de FHM500 moet bestellen
Sluiten