10 nieuwe NFT projecten waar jij in zou kunnen investeren

Wie dacht dat NFT’s een kortstondige hype zou worden, zit er toch flink naast. De mogelijkheden rond deze unieke digitale tokens blijven zich ontwikkelen en NFT’s zie je steeds vaker op mainstream plaatsen terug. Denk bijvoorbeeld aan Twitter, dat sinds kort NFT’s als profielfoto in laat stellen via een speciaal systeem dat direct het eigendom van de unieke token verifieert. Wij delen de interessante projecten van dit jaar.

Ook in 2022 zijn er weer genoeg nieuwe NFT projecten om naar uit te kijken, met een aantal mooie kansen om te investeren. In dit artikel kijken we naar de beste NFT’s die je op dit moment kunt kopen en beantwoorden we de vraag ‘waar kan je NFT kopen?’.

Top 10 Beste NFT kopen en verkopen – Welke NFT moet je kopen?

Hieronder vind je onze 10 keuzes voor de beste NFT’s die je kunt kopen met daaronder per NFT collectie een uitgebreidere review over het project.

  1. Lucky Block – De beste NFT kopen van 2022
  2. Silks – Nieuwe NFT kopen met handige gaming functies
  3. Great Ape Society – Beste Ape NFT kopen in 2022 voor de ‘Apeverse’
  4. Randos by Yubo – NFT Collectie van een social media app met erg veel functies
  5. Lazy Goats Club – Goedkope NFT kopen Nederland – om te beginnen
  6. Punk Dogs – NFT kunstproject met lage kosten
  7. Archaic Art – Innovatieve NFT Kopen met unieke abstracte kunst
  8. Space Apes – Ape NFT’s, beschikbaar voor iedereen, waarom NFT kopen uit kan
  9. World of Walrus – Het beste NFT project voor high-end investeerders
  10. Meta Triads – Verdien een passief inkomen met dit interessante NFT project

Let op: Cryptobezittingen zijn erg volatiel en een risicovolle investering.

Lucky Block – De beste NFT kopen van 2022

Onze keuze voor de beste NFT van 2022 komt van het crypto games platform Lucky Block. Op de vraag ‘welke NFT moet je kopen?’ is een NFT uit de Lucky Block Platinum Rollers Club het antwoord. Je kunt deze NFT kopen en verkopen bij NFT LaunchPad.

Met een NFT doe je mee aan de dagelijkse loterij waarbij één van de eigenaren van één van de 10.000 NFT’s de hoofdprijs wint. Lucky block verwacht dat de dagelijkse hoofdprijs gemiddeld zo’n $10.000 is. Dit is een dagelijkse trekking naast de gewone Lucky Block loterij, waar je loten voor kunt kopen via de Lucky Block app.

Er zijn 25 speciale NFT’s die een verdubbelaar met zich mee brengen. Als daar de jackpot op valt krijg je dus de dubbele prijs uitgekeerd. Iedereen heeft de kans om deze 25 bijzondere NFT’s te verkrijgen. De Lucky Block NFT’s zijn in eerste instantie beschikbaar om te minten voor ongeveer $1.500.

Naast de dagelijkse prijzenpot heeft Lucky Block nog een extraatje. Iedereen die een NFT koopt komt ook terecht in een andere loterij waarbij er een Lamborghini Aventador weggegeven wordt aan één van de NFT-holders. Deze auto, ter waarde van zo’n €300.000, zorgt voor nog meer enthousiasme richting deze collectie NFT’s en verhoogt de kans dat deze collectie snel uitverkoopt.

Koop nu een Lucky Block NFT Let op: Cryptobezittingen zijn erg volatiel en een risicovolle investering.

Silks – Nieuwe NFT Kopen met handige gaming functies

Silks is een uniek project waar je NFT’s kan gebruiken in een play-to-earn Metaverse die zich richt op paardenraces en het fokken van paarden. In de virtuele wereld van Silks kunnen spelers hun eigen avatar aanmaken en digitale paarden (Silks horses) bezitten. Elk digitale paard die als NFT verkrijgbaar is, is ook gelinkt aan een race paard in de echte wereld.

Elke keer dat jouw paard in de echte wereld een race wint, ontvang jij een prijs in de vorm van cryptocurrency. Deze koppeling met echte wereld is tot nu toe uniek voor NFT projecten en Metaverses. Je verdient zelfs beloningen als het paard dat met jouw NFT gekoppeld is met pensioen gaat via het staking mechanisme van Silks. Je kunt de Silks NFT’s ook gewoon verhandelen.

Bezoek nu de Silks website Let op: Cryptobezittingen zijn erg volatiel en een risicovolle investering.

Great Ape Society – Beste Ape NFT kopen in 2022 voor de ‘Apeverse’

De meest bekende NFT collectie die je momenteel kunt verkrijgen is de Bored Ape collectie. In tegenstelling tot NFT-games zijn er ook nogal wat andere collecties met Ape NFT’s die je kunt gebruiken in de ‘Apeverse’, de Metaverse voor Ape NFT’s. The Great Ape Society bestaat uit 10.000 verschillende NFT’s en bouwt voort op het succes van de Bored Ape Yacht Club.

Alle Great Apes hebben hun eigen kenmerken en zo is er geen enkele Ape hetzelfde. Er zit een verschil in hoe uniek de kenmerken zijn, zo vind je sommige kenmerken terug in meerdere Apes en zijn andere extra bijzonder. Gezien de populariteit van andere collecties met Ape NFT’s lijkt er een goede kans dat ook deze NFT collectie flink kan stijgen in waarde.

Koop nu Great Ape Society NFT’s Let op: Cryptobezittingen zijn erg volatiel en een risicovolle investering.

Randos by Yubo – NFT Collectie van een social media app met erg veel functies

Het relatief nieuwe social media platform Yubo heeft in 2022 een eigen collectie NFT’s gelanceerd die je op de social media app kan gebruiken. Het zijn 10.000 ‘Yubo Randos’ en de NFT’s zijn verkrijgbaar met Ethereum. Het platform Yubo is vooral populair bij jonge gebruikers en is te gebruiken om live te streamen of livestreams te kijken.

Je kunt de Yubo Randos geburiken als profielfoto, maar er komen nog een aantal andere handige functies bij. Zo kan een Yubo NFT je toegang geven tot bepaalde evenementen waar ook bekende sterren komen. Daarnaast bouwt het team achter Yubo aan een Metaverse waar je als NFT eigenaar een 3D avatar krijgt van het plaatje van je NFT.

Nu naar Yubo Let op: Cryptobezittingen zijn erg volatiel en een risicovolle investering.

Lazy Goats Club – Goedkope NFT kopen Nederland – ideaal voor beginners

We krijgen de vraag vaker; hoe weet je welke NFT je moet kopen? Dat is een lastige keuze, want er zijn erg veel collecties en de ene collectie is extreem duur terwijl de andere niets waard lijkt. Als beginner kun je het best op zoek naar een NFT die hier tussen valt. De Lazy Goats Club NFT kopen en verkopen is voor beginners een goede optie.

Je vindt de NFT’s terug op de Binance Smart Chain. Het zijn 1.234 unieke computergegenereerde plaatjes van geiten met een aantal unieke kenmerken. De NFT’s zijn al te koop vanaf 1 BNB. Lazy  Goats Club is een goed antwoord op de vraag ‘welke NFT moet ik kopen als beginner?’

Koop nu Lazy Goats Club NFT’s Let op: Cryptobezittingen zijn erg volatiel en een risicovolle investering.

Punk Dogs – NFT Project met lage kosten

Wederom een collectie van 10.000 door een computer gegenereerde plaatjes, in dit geval van honden met verschillende draagbare items als kleren, brillen en nog veel meer. Er zijn meer projecten geweest die zich baseerden op Punk, en Punk Dogs proberen verder te bouwen op het succes van die collecties.

Ook Punk Dogs is een zeer geschikte NFT collectie voor beginners gezien de lage instapprijs van 1BNB. Elke keer dat er een Punk Dog NFT verkocht wordt, gaat er 2,5% van de verkoopprijs naar een wallet voor marketing en ontwikkeling. Hiermee kunnen er nieuwe features ontwikkeld worden en kan er ook steeds meer aandacht voor de collectie gegenereerd worden via de marketing.

Koop nu Punk Dogs NFT’s Let op: Cryptobezittingen zijn erg volatiel en een risicovolle investering.

Archaic Art – Innovatieve NFT Kopen met unieke abstracte kunst

Waar veel NFT projecten gebaseerd zijn op plaatjes van dieren is er ook een NFT project dat zich bezig houdt met abstracte kunst. In het Archaic Art project zijn er 2500 plaatjes met abstracte kunst gegenereerd door een computer op de blockchain geplaatst.

Het blijft bij deze 2.500 afbeeldingen, want de software waarmee de kunst ontwikkeld is, is inmiddels verwijderd. Dit is goed voor de prijs van de NFT’s gezien het aantal Archaics beperkt is en er nooit meer nieuwe NFT’s in deze collectie bijkomen.

Nu Arhaic Art NFT kopen Let op: Cryptobezittingen zijn erg volatiel en een risicovolle investering.

Space Apes – Ape NFT’s beschikbaar voor iedereen, waarom NFT Kopen uit kan

Een Bored Ape Yacht Club NFT is voor veel mensen erg duur, maar er zijn inmiddels alternatieven waardoor je geen Ape NFT uit een dure collectie als de Bored Apes hoeft te kopen. Zo kun je een NFT uit de Space Apes collectie kopen, een collectie van 1.600 Apes die op de maan geland zijn, met verschillende kleding, vlaggen en andere unieke kenmerken.

De vlaggen die de Apes in de maan planten op de afbeelding hebben een logo van een bekende cryptomunt en een eigen kleur. Hierdoor kan het nog meer aandacht genereren en zullen sommige NFT’s in deze collectie meer waard worden dan andere.

Waar kun je NFT kopen? Hier koop je Space Apes NFT’s! Let op: Cryptobezittingen zijn erg volatiel en een risicovolle investering.

World of Walrus – Het beste NFT project voor high-end investeerders

Het NFT Project World of Walrus heeft slechts 6.565 NFT’s die allemaal hun eigen unieke kenmerken hebben. Met alle kenmerken hadden er 18.000.000 verschillende walrussen aangemaakt kunnen worden, maar het zijn er dus slechts 6.565.

Doordat de walrussen allemaal erg uniek zijn is de kans aanwezig dat deze NFT’s flink meer waard worden. Kom er achter waarom NFT kopen je veel op kan leveren en neem eens een kijkje naar deze collectie.

Nu World of Walrus NFT’s kopen Let op: Cryptobezittingen zijn erg volatiel en een risicovolle investering.

Meta Triads – Verdien een passief inkomen met dit interessante NFT Project

Tot slot is ook Meta Triads een geschikte optie. De Meta Triads NFT collectie bestaat uit 10.000 NFT’s met een cyberpunk thema. Het unieke van deze NFT collectie is dat je er een passief inkomen mee kunt verdienen door de NFT te behouden.

Daarnaast komt er nog een virtuele marktplaats waar je allerlei items met elkaar kunt verhandelen. Door deze items te verkopen ontstaat er een passief inkomen en is dus een goede reden waarom NFT kopen je wat op kan leveren.

Koop ook Meta Triads NFT’s Let op: Cryptobezittingen zijn erg volatiel en een risicovolle investering.

Hoe kun je NFT Kopen? – Hoe weet je welke NFT je moet kopen?

Een NFT Kopen kan bij een NFT Marketplace of een grote crypto broker. Daar vind je vaak een soort veilig per NFT. Je kunt een bod uitbrengen of rechstreeks een NFT kopen voor de aangeboden prijs. Ook kun je hier zoeken door collecties om te vinden welke NFT je moet kopen.

Waar kan je NFT Kopen Met iDEAL?

Een NFT Kopen met iDEAL is niet zomaar te doen, je moet om een NFT te kopen namelijk altijd betalen met crypto. Bij de meeste sites moet je dus eerst een wallet gevuld hebben met cryptomunten van dezelfde blockchain als de NFT.

Dus?

In dit artikel hebben we tot in de detail gekeken wat 10 veelbelovende NFT projecten zijn voor 2022. De projecten zijn beoordeeld op verschillende kenmerken, zoals voordelen voor de eigenaren en de kans op een positieve prijsvooruitzichten. Laat dit alvast inspiratie zijn voor jouw volgende NFT aankoop!

De beste NFT om nu te kopen is Lucky Block. Door deze NFT te kopen maak je dagelijks kans op de hoofdprijs in een loterij. Daarnaast krijgen de eigenaren van Lucky Block NFT’s in totaal 10% van de royalties zodat er op de lange termijn mogelijk zelfs een passief inkomen gegenereerd kan worden.

Koop nu jouw Lucky Block NFT’s Let op: Cryptobezittingen zijn erg volatiel en een risicovolle investering.

Reageer op artikel:
10 nieuwe NFT projecten waar jij in zou kunnen investeren
Sluiten