10 vrouwen die je in 2019 zonder twijfel moet volgen op Instagram

redactie 7 Feb 2019 Girls

We hebben de eerste maand van 2019 nu al ruimschoots overleefd.  Er moest even de tijd genomen worden om te settelen en op gang te komen. Maar nu is het moment toch echt daar. Dit zijn dé gouden tips die er echt toe doen dit jaar. Daarom krijg je bij deze een heerlijke lijst met bloedmooie dames die je dit jaar zeker moet gaan checken op Insta. Nieuw kijkvoer voor op je feed. Nice! Net wat je nodig had in 2019.

Marja Darving

Deze meid was ooit het schatje van Cristiano Ronaldo. Nou Cris,  je hebt wel smaak, pik! Dat bleek eerder al, toen we zijn veroveringen door de jaren heen eens op een rijtje zetten. Deze 22 jarige Deense is er ééntje om goed te onthouden.

View this post on Instagram

A post shared by Maja Darving. (@majadarving) on

Juliana Herzz

Juliana Herzz is een beeldschone Costa Ricaanse. Model van beroep, uiteraard. Moeder van een hondje en groot fan van Harry Potter. Nou, Juliana wij zijn fan van jou!

View this post on Instagram

It’s a jungle out there ? @chableresort

A post shared by Juliana Herz (@juliherzz) on

Kara del Toro

Heremetiet, deze Mexicaanse schone heeft vast en zeker vooraan gestaan met het uitdelen van de borstpartijen. En de rest van haar lichaam mag er ook zijn. Gewoon een hartstikke gezellige toevoeging aan je verzameling Insta beauty’s.

View this post on Instagram

Rituals ✨ @balibody #bbgoesfaux #balibody

A post shared by Kara Del Toro (@karajewelll) on

Courtney Tailor

Een pareltje van Instagram. Haar koppie is cute en met haar lange blonde haren, blauwe kijkers en hagelwitte tanden betovert ze haar volgers. En niet alleen daarmee, want dit 22-jarige bikinimodel heeft ook nog eens een lichaam waar je u tegen zegt. Volgen maar ✔️

View this post on Instagram

⚡️THANK YOU!⚡️for helping me reach the top 1% of women in the @maximmag competition! ?? There are 8 days left in the semi-finals and voting has been reset! . . All those who cast a WARRIOR VOTE of over 50 will receive a personal thank you video from me! These votes benefit the Wounded Warriors foundation ❤️. ⚡️LINK IN BIO ⚡️ . If you vote at all (free or warrior) COMMENT below! Will be spamming as many of you as I can ?? . #woundedwarriorproject #maxim #maximcovergirl #thighbrow #halloween #thankyou

A post shared by Courtney Tailor (@courtneytailor) on

Josephine Skriver

Als baby was ze al eens model voor een reclame van een Deens pampermerk. Deze lijn heeft ze rustig doorgezet. De bloedmooie 25-jarige Josephine is nu te bewonderen in de lingerie van Victoria Secret. Pfoe, heh.. FOLLOW!

View this post on Instagram

not a bad first day back at work. ?☀️?

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Carly Lauren

We zitten hier op de redactie nog steeds aan de beademing, want na het zien van deze schoonheid was de zuurstof in ons stinkende kantoorhol in een klap foetsie. Carly was Miss October in 2013 en nu ruim vijf jaar later is ze er lang niet op achteruitgegaan. Dit 28-jarige multitalent speelde zelfs nog een rolletje in de serie Rules of Engagement.

View this post on Instagram

It may be Tuesday, but I’m still living for the weekend #lochtedinlove #girlsgonemia #miami #gettingdrunk

A post shared by Carly ?? (@misscarlylauren) on

Alyssa Arce

Als je van veel naakt houdt, en dat doe je, dan geven we je één gratis tip. Volg Alyssa nu direct. Deze godin heeft schijt aan de Instagram regeltjes en verschijnt regelmatig in haar evakostuum. Krabbeltje over de tepels en klaar is kees. Onthoudt dus: Alyssa Arce, met dubbel S. En D.

View this post on Instagram

Happy Memorial Day everyone! Take time to remember those who've served for us. #memorialday ??

A post shared by Alyssa Arce ? (@miss_alyssaarce) on

Yara Khmidan

Over de 26 jarige Ukraïense Yara Khmidan weten we niet heel veel. Wat we wel weten is dat ze bloedjemooi is. Daar zouden we wel een beschuitje mee willen eten. En misschien ook wel een croissantje. Topmodel van beroep, maar dat zou je er haast niet meer bij hoeven vertellen, dat staat al op de verpakking. Wunderbar!

View this post on Instagram

#tbt ? @clint ?

A post shared by Yara Khmidan (@khmidan_yara) on

Svetlana Bilyalova

Deze Russische tijger draagt de naam Svetlana. De opmerkingen over ‘daar zouden we wel mee willen stoeien’ laten we aan jou en je vrienden over. Holy mother of god, wat een prachtexemplaar is dit 29-jarige popje.

View this post on Instagram

Happy Monday my friends ❣️ If could travel anywhere, where would you go? ??✈️

A post shared by Sveta Bilyalova (@svetabily) on

Rosie Roff

Last but not least. De Engelse Rosie Roff is er ook ééntje die zeker weten in die in dit lijstje thuishoort. Dit 29-jarige model is de dochter van een grote mannelijke naam in de modellenwereld, waarvan we de naam niet belangrijk vinden. Dat zou alleen maar afleiden van de schoonheid van deze betoverend mooie dame.

View this post on Instagram

The @darkhorsevinn archives ? wearing @cocodemeruk Gaia collection

A post shared by Rosie Roff (@rosieroff) on

Reageer op artikel:
10 vrouwen die je in 2019 zonder twijfel moet volgen op Instagram
Sluiten