10 chicks laten weten wat zij nou van jou verlangen in bed

redactie 3 Feb 2019 Entertainment

Elke keer wachten we weer tot dat ene moment, namelijk de dolleduikavond. Dan weet je vast wel waar we het over hebben. Als man probeer je elke weer zo goed mogelijk te presteren, maar of de chicks dat echt waarderen is soms een grote vraag. Op die vraag hebben we nu (deels) antwoord gekregen, want een panel bestaande uit tien vrouwen  hebben hun woordje gedaan en vertellen precies wat ze van een man verlangen tijdens de daad.

Selena, 22 jaar

“Kleed me langzaam uit om de een ‘sexy mood’ te creëren. Soms is het geil om mijn kleren van m’n lijf te scheuren, maar wat ik eigenlijk wil is dat je me uitpakt als een cadeautje. Langzaam en zorgvuldig. Zodat je mijn sexy lingerie kan waarderen. Het is tenslotte allemaal voor jou.”

Dana, 25 jaar

“Ik hou van ‘freaky’ harde seks. Maar alle jongens waar ik tot nu toe mee naar bed ben gegaan blijven maar hangen op saaie, degelijke seks. Ik wil dat een man me op mijn reet slaat, mijn liezen likt, me vastbind en ‘kinky’ shit in m’n oor fluistert tijdens de seks.”

Sexy Lingerie GIF - Find & Share on GIPHY

Olivia, 28 jaar

“Gebruik je vingers en laat ze over m’n clit gaan tijdens de seks. Zoals de meeste vrouwen, kan ik niet klaarkomen van penetratie alleen. Dus, hou die vingers maar bezig. Bij doggy, reik dan met je arm om m’n lichaam heen en laat me klaarkomen met je hand.”

Amy, 21 jaar

“Mannen houden ervan al een meisje kreunt, maar zelf doen ze het bijna nooit. Ik vind het zelf zo geil als een jongen vloekt en gromt van genot tijdens de seks. Het laat zien dat hij er echt van geniet, en juist daar kick ik op.”

Viktoria, 22 jaar

“Neem wat meer tijd voor het teasen voor- en tijdens de seks. Kus me overal en raak me overal aan. Zorg ervoor dat ik echt opgewonden ben voordat we overgaan naar het ‘echte werk’. Wissel ‘slow & gentle’ af met harde en vurige aanrakingen. Veel jongens zijn te ongeduldig en egoïstisch geworden als het gaat om seks.”

Sexy Black And White GIF - Find & Share on GIPHY

Talia, 24

“Als mannen klaar zijn is het feest gelijk over. Ze zijn namelijk alleen maar gefocust op het einde en ik vind eigenlijk dat er wel meer aandacht mag gaan naar het genieten van het moment. De vrouw moet namelijk ook een orgasme krijgen.”

Jess, 29

“Ik zou willen dat mijn man mij iets meer zou verassen. Iets meer andere standjes, want ik ben ondertussen doggy style wel zat. Leg mijn benen bijvoorbeeld op je schouder en til mij op en neem me te grazen in de keuken.”

Camille, 27

“Ik hou ervan als een man mij likt, zeker als een man echt weet wat hij aan het doen is. Begin in mijn nek en ga langzaam naar beneden.”

Sexy Elisha Cuthbert GIF - Find & Share on GIPHY

Kat, 22

“Seks hoort passievol te zijn met veel oogcontact en veel kusjes tijdens de daad. Het voelt namelijk zoveel beter als mannen dat doen terwijl ze in mij zitten. ”

Gracie, 24

“Ik hou meer van het voorspel dan van de seks. Voorspel is altijd zó gehaast en snel. Eigenlijk is dat enorm zonde en zou daar meer aandacht aan besteed moeten worden.”

Maxim

Reageer op artikel:
10 chicks laten weten wat zij nou van jou verlangen in bed
Sluiten