Zweeds raadslid wil betaald uurtje seks invoeren

Redactie 24 feb 2017 Entertainment

We kennen Zweden vooral van de ijshotels, Volvo’s en natuurlijk de vrouwen. De secundaire arbeidsvoorwaarden in Zweden zullen velen van jullie minder bekend zijn, wat toch zeer jammer is aangezien deze tot de beste ter wereld behoren en een nieuw, nog nooit eerder vertoond wetsvoorstel moet de Zweden helpen nog beter te kunnen werken.

Het Zweedse gemeenteraadslid Per-Erik Muskos van het alom bekende plaatsje Övertornea heeft een voorstel ingediend dat werkenden de mogelijkheid biedt om een uurtje per week betaald vrij te krijgen om seks te hebben met hun partner!

Sexy GIF - Find & Share on GIPHY

Per-Erik ziet het uurtje de liefde bedrijven in de baas z’n tijd als het middel om geliefden dichter bij elkaar te brengen en meer tijd te besteden aan de ander. De Zweed zag zelf namelijk dat stelletjes steeds minder tijd met elkaar doorbrengen en dat moest anders vond hij. ‘Seks is gezond’ heeft onderzoek aangetoond, gaat het raadslid verder. ”Het is geen middel tegen vergrijzing, maar om de relatie te verstevigen en wie kan daar nu tegen zijn?” Vraagt de romantische Zweed zich openlijk af.

De Zweden werken al bijna het minste van Europa en verdienen daarnaast ook bovengemiddeld goed. Dit voorstel zou dus de werkomstandigheden nóg beter maken in het Scandinavische land. Per-Erik voorziet dat de gemeenteraad gaat instemmen met zijn verzoek, al kleeft er wel een nadeeltje aan. Zo is het lastig om te controleren of er daadwerkelijk de liefde wordt bedreven in het daarvoor bestemde uurtje. We zijn benieuwd of de baas zelf gaat checken of zijn werknemers wel echt aan het rollenbollen zijn!

Mylab Box GIF - Find & Share on GIPHY

 

RTL Nieuws

Reageer op artikel:
Zweeds raadslid wil betaald uurtje seks invoeren
Sluiten