Deze prachtige zusjes zijn te vinden in de FHM500 2023

De uitdrukking al het goede komt in drieën is soms ook gewoon van toepassing op de FHM500. Voor sommige gevallen passen we het woord drieën ook wel even aan naar tweeën. Maar wij gokken dat jullie dat na het lezen van dit artikel een prima idee vinden, want ook dit jaar zijn er namelijk weer genoeg bloedmooie zusjes te vinden in de FHM500. 

We begrijpen maar als te goed dat je na het zien van deze stralende zusjes meer dames wil zien. Het magazine kan je hier bestellen. Dan ligt ‘ie de volgende dag in huis. Kan je mooi dit weekend van de lijst der lijsten genieten!

Anne, Esther en Franka Vedder

Nee nee, je ziet niet dubbel. Anne en Esther zijn van buiten gelijk maar van binnen zeker niet. Waar haar zus de creatieveling is, is Anne de zakenvrouw met wie je niet moet sollen, dan ben je nog Vedder van huis.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anne Vedder (@annevedder)

Samen met haar zusje Anne staan deze prachtige zakenvrouwen aan het roer van hun sieradenmerk Vedder & Vedder. Dit jaar schopten ze het tot de prestigieuze Forbes 40 under 40 lijst, serious business!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esther Vedder (@esther.vedder)

Met het derde Vedder-zusje is het ondernemers-trio compleet. Wij vielen allang voor deze prachtige & succesvolle dame, maar Freek Vonk had beet. Er schijnt nu wel een jaloerse varaan in huize Vonk rond te waggelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Franky (@franky.vedder)

Katja en Birgit Schuurman

De crush van je vader en nu ook van jou. En de volgende generatie staat waarschijnlijk nog steeds voor Katja in de rij. Ze zeggen dat onkruid niet vergaat, maar Katja bewijst dat schoonheid ook eeuwig is.

Birgit is van alle markten thuis, is het niet als model, dan wel als actrice. Krijgt ze haar verhaal dan nog niet overgebracht, dan zingt ze het wel. Wat je ook doet, er is altijd een Schuurman die weet hoe het beter moet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BIRGIT SCHUURMAN (@birgit.schuurman)

 Doutzen en Rens Kroes

Het Nederlandse modellengilde is een indrukwekkende. Moeder-overste van deze bende is the one and only Doutzen Kroes. Nu is ze officieel voormalig model, maar ze zou meteen weer een contract krijgen bij de allergrootste agencies.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

Met Rens haar kooktips blijven we er hopelijk ook voor altijd zo goddelijk uitzien. We stellen ons zo voor dat Rens nog steeds haar ID moet laten zien voor een flesje wijn, wel zo lekker bij de risotto toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes)

Britt en Bo Mink

Deze Zeeuwse schoonheidsspecialiste heeft meer in petto dan alleen gezichtsmaskers en wenkbrauwbehandelingen. Met haar ambitie zullen we binnenkort allemaal Bo’s Instagram volgen om te zien wat voor wonderen ze heeft verricht.

Zus Bo zijn we eerder al tegengekomen. Nu is het de beurt aan Britt. Wat genen betreft, zit het wel goed in de familie Mink. Britt en Bo zijn niet alleen bloedmooi, maar ook nog eens succesvol ondernemers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝐁𝐎 𝐌𝐈𝐍𝐊 (@bomink_)

Sha en Shayna Senior

Komt er rook van je blad af? Sha is smokin’ hot. Het lijkt in de genen te zitten, want Sha en haar zusje Shayna zijn samen helemaal geen verkeerde inzending voor de titel ‘de mooiste zusjes van het land’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sha Senior (@shasenior)

Dat Spaans, Antilliaans en Nederlands bloed in perfecte harmonie kan samenstromen bewijst Shayna. Met haar betoverende ogen is het model na een jaartje afwezigheid terug waar ze hoort: in de top-100 van de mooiste vrouwen van Nederland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shayna Caresse Senior (@shaynasenior)

Reageer op artikel:
Deze prachtige zusjes zijn te vinden in de FHM500 2023
Sluiten