Quentin Tarantino werkt aan een crossover film met Django en Zorro

redactie 4 Jun 2019 Entertainment

Het is nog even geduld hebben voordat de nieuwe Tarantino-film, Once Upon a Time in Hollywood, in de bioscopen te zien is, maar daarna heeft de filmmaker nog veel meer voor ons in het verschiet. Quentin Tarantino is namelijk met Jerrod Carmichael aan het werk voor een nieuwe film. Blijkbaar wordt het een crossover tussen Django en Zorro. Dit nieuws wordt gemeld door Collider.  

De film zal gebaseerd worden op de Zorro/Django comics die al langer bestaan. In deze stripboekserie bundelen Django ‘Freeman’ en schermkoning Zorro hun krachten. Nu gaat er dus ook een film komen waarbij het script geschreven wordt door Jerrod Carmichael.

Verhaallijn

Deze comics spelen zich enkele jaren na het einde van de Django Unchained film af. Hierin gaat Django wederom aan de slag als bounty hunter in Amerika ten tijden van de slavernij. Vervolgens ontmoet hij Diego de la Vega die later Zorro blijkt te zijn. Samen gaan ze op pad om Native Americans te bevrijden van slavernij. Zoiets belooft dus waanzinnig te worden op het witte doek, we kunnen nu al niet meer wachten!

Reageer op artikel:
Quentin Tarantino werkt aan een crossover film met Django en Zorro
Sluiten