Vijf vette gadgets die werken op zonne-energie

De aarde is langzaam aan het vergaan. De poolkappen smelten, de zeespiegel stijgt, het gat in de ozonlaag wordt groter en Nickelback krijgt nog steeds een podium. Het is een regelrecht drama. Maar na regen komt altijd zonneschijn, zeggen ze. Letterlijk. Want, de aarde warmt op. Dan kunnen we net zo goed onze slag uit dat stralende zonnetje slaan toch? Zonne-energie is helemaal hot. Daarom hebben we speciaal voor jullie drie kekke gadgets geselecteerd die ideaal zijn tijdens de zonnige dagen. Deze hebbedingetjes kan je allemaal opladen met de kracht van onze grote gele vriend.

Bluetoothspeaker

lekker op het strand met een koud biertje in je hand. Genietend van al het moois om je heen. Wil je het helemaal compleet maken, dan heb je natuurlijk ook een speakertje nodig die jou van lekkere deuntjes voorziet terwijl jij aan het relaxen bent. De Goal Zero Rock Out 2 biedt de perfecte uitkomst voor jou. Leg ‘m vier tot zes uurtjes in de zon en hij is goed voor tien uur luisterplezier.

Zonne-energie
Foto: Solar Power Supply Foto: Solar Power Supply

Dikke zonne-watch

Nooit meer gezeur met lege batterijen. Dit horloge laadt op terwijl je ‘m om je pols hebt. Hoe chill is dat?

Zonne-energie
Foto: Casio

Swiss Peak Eclipse

Je bent onderweg naar een festival met je maten. Routeplannertje op je tellie en gaan met die banaan. Waar je alleen niet op gelet hebt, is het batterijpercentage van je mobiel. Natuurlijk valt ‘ie uit op momenten dat je ‘m echt nodig hebt. Gelukkig heb jij een handige rugzak om je schouders hangen met twee usb-poorten er in. Zo laad je je smartphone volledig op met de zonne-energie die jouw rugtas opvangt. Opladen terwijl je in het zonnetje loopt. Geen gezeur met het opladen van powerbanks, want dat vergeten we allemaal toch wel. Ideaal toch?

zonne-energie
Foto: Swiss-Peak

Naast het feit dat deze gadgets super awesome zijn kan je ook nog eens hartstikke veel energie besparen. Zo kunnen we nog een tijdje genieten van de zon. Een echte win-winsituatie toch?

Reageer op artikel:
Vijf vette gadgets die werken op zonne-energie
Sluiten