Deze zondag ga je nog een keer van god los bij MADNESS in Mad Fox

Redactie 23 dec 2018 Entertainment

Zijn we een beetje ready voor de feestdagen of wat? Trek je knappe pak maar uit de kast, want we trappen de feestelijke periode deze zondag af met een knalparty van jewelste bij Mad Fox.

Je hebt maandag nog lekker om bij te komen, voordat je bij je schoonouders aan het kerstdiner zit. Dan kun je prima op zondag nog even flink de bloemetjes buiten zetten, nietwaar? Vlammend de laatste week van 2018 in, wij weten het wel!

Het welbekende MADNESS staat weer op het programma. Dat zijn dikke feesten maat. Gekke fissa’s vol verrassingen, bizarre acts en chaos all over the place. Een feest zoals dit bestaat niet in onze hoofdstad, alleen daarom al de moeite waard om een kijkje te nemen. Nog niet over de streep? Roog en Chanca komen draaien, dus dan weet je dat het aan gaat zijn.

Trommel je maten op en zorg dat je erbij bent. Van 23:00 tot 04:00 ben je onder de pannen. Als je het helemaal chique aan wilt pakken dan kun je ook een tafeltje reserveren via reservations@madfoxclub.com of de speciale VIP-hotline bellen naar 06-12214733. Wie weet kom je nog een superster tegen, want in de club zijn Leonardo DiCaprio, Richard Maden, Will.i.am en Doutzen Kroes al eens gesignaleerd. Enjoy baas!

 

Reageer op artikel:
Deze zondag ga je nog een keer van god los bij MADNESS in Mad Fox
Sluiten