7 heerlijke zomervakantie bestemmingen die jij nu met dikke korting kan boeken

2024 staat op de deur te bonken, dus er mag ook weer een vakantie worden geboekt. Als je voordelig uit wil zijn, dan is dit het moment om een zomervakantie te boeken. De tickets zijn nu immers echt een stuk voordeliger dan zo net voor de zomer. Een ander voordeel is dat je een stip hebt op jouw horizon om naar uit te kijken. Wij tippen 7 heerlijke zonbestemmingen waar jij gegarandeerd gaat genieten. 

Mocht je een of meerdere kinderen thuis rond hebben lopen, dan weet je dat kinderen bakken met geld kosten. Onze vrienden van Sunweb hebben nou juist iets moois op bedacht. Dankzij deze deal voor je zomervakantie, staan de kosten van een kind niet in de weg, maar maken ze het tripje juist aantrekkelijker. Als je met je vrouw en kind op pad gaat, krijg je op een heel aantal reizen het volledige verblijf, maar ook de maaltijden van die kleine opdonder gratis. Dikke tip dus! Dan nu tijd voor de 7 heerlijke bestemmingen die jij nu met een fraaie korting kan boeken.

1. Kreta

Ja, je leest het goed. Voor een dikke zon vakantie hoef je helemaal niet ver te vliegen. Binnen 3,5 uur sta je op dit zonovergoten Griekse eiland. Dit idyllische plekje heeft alles waar een hart sneller van gaat kloppen. Romantische stranden, een flinke scheut cultuur, leuke steden en dikke party’s!

Het pittoreske Agios Nikolaos op Kreta.

2. Algarve

In het zuidelijkste puntje van Portugal is het altijd mooi weer. Je hebt er de mooiste straten en pleinen, vette havens, chique kustplaatsen, golfbanen, maar ook het tikkeltje ordinaire Albufeira ligt in deze streek. Je kan dus alle kanten op! 

Het strand van Carvoeiro in de Algarve.

3. Gran Canaria

Dit Spaanse eiland dat hoort bij de het groepje Canarische Eilanden ligt ter hoogte van Marokko in de Atlantische Oceaan. Dankzij de enorme zandduinen waan je je soms in een woestijn en even verderop weer in een mediterraans dorpje. 

Haventje op Gran Canaria.

4. Madeira

Madeira is een autonoom gebied van Portugal. De witte huizen en vette natuur zijn natuurlijk al reden genoeg om aan dit eiland een bezoekje te wagen, het strand liegt er trouwens ook niet om.

Madeira. Foto: Depositphotos

5. Ibiza

Tja, wat moeten we hier nog aan toevoegen? Ibiza is natuurlijk al een aantal jaar trending. Van spirituele trips en hippie markten tot Ushuaïa, voor ieder wat wils. En begrijp ons niet verkeerd, je kan natuurlijk ook vast een datumpje met je maten prikken en tickets boeken voor komende zomer.

View van Cala d’Hort Beach op Ibiza.

6. Skiathos

Hagelwitte stranden en water waar je recht door heen kijkt, het zijn de tropische taferelen die je op Skiathos tegen komt. Dit Griekse eiland biedt daarnaast de perfecte plek voor een duik- of zeiltripje.

Skiathos in Griekenland.

7. Samos

Dit Griekse eiland ligt vlak voor de Turkse kust. Je kan er dolfijnen en flamingo’s spotten, maar ook opzoek gaan naar de grotten, vissersdorpjes en andere pittoreske dorpjes.

Limnionas bay op Samos.

Boeken

Na het lezen van dit artikel helemaal warm geworden voor jouw vakantie? Gelijk heb je. Bovengenoemde bestemmingen kun je nu boeken via sunweb.nl. Uiteraard staan daar nog veel meer opties waaruit je kan kiezen. Stuur je ons een ansichtkaartje?

In samenwerking met Sunweb

Reageer op artikel:
7 heerlijke zomervakantie bestemmingen die jij nu met dikke korting kan boeken
Sluiten