Zo geef je de clitoris een goed pak slaag

wpk-admin 28 feb 2016 Entertainment

Vrouwen zijn ingewikkelde wezens en dan hebben ze ook nog eens een speciale handleiding in de slaapkamer. Wil je vuurwerk in de slaapkamer? Dan is het handig om te weten hoe de clitoris werkt. Om jullie een eindje op weg te helpen volgt hier een rijtje met wenkbrauwfronsende weetjes over haar mysterieuze genotserwt. Notitieboekje in de hand? Hier volgt de snelcursus van de clitoris a.k.a fun button van de vrouw. 

#1 Waar zit ‘tie ook alweer?
Begin je zoektocht tussen de benen van je vriendin/scharrel/buurvrouw. Wanneer je de genotschans afgaat, de venusheuvel dus, kom je al snel terecht bij het kleine knobbeltje boven de vulva. Niet te verwarren met de plasbuis, tenzij je daar helemaal wild van wordt.

 

#2  Alles is familie
Het zal je misschien verbazen maar dat guitige knopje van je lover, is familie van jouw jongeheer. Onderzoekers hebben vastgesteld dat de penis en clitoris identiek aan elkaar zijn totdat verschillende hormonen de overhand nemen en het geslacht veranderen. Dus de clitoris is de niet geëvolueerde versie van de penis? Dat is correct en tevens juist.
 

#3 Groeit als kool
En nog leuker, hij kan groeien! Wanneer ze opgewonden raakt, wordt niet alleen haar liefdesgrot vochtig maar groeit de clitoris ook. Doordat mevrouw opgewonden wordt, zwelt het knopje op. Geen paniek, het gaat om maximaal 2 millimeter. Er komt geen bonenstaak tevoorschijn.

#4 Op een oude fiets…
Nog een fijne opsteker: de leeftijd van de dame in kwestie heeft geen invloed op het gevoel tussen haar benen. Score!
 

#5 Likken als Lassie
Ben je nog niet getraumatiseerd door deze vulvageheimen? Mooi, want nu begint het echte werk.
Niet gelijk tekeer gaan als of het je laatste kans op punani is. Easy does it! Stapje voor stapje, maar likken als lassie werkt altijd.
 

#6 Oefenen
Ben je klaar voor trillende benen en wegdraaiende ogen? Dan is achterlangs een goede optie. Je oefent dan een soort fijne druk uit en heb je ook nog eens je handen vrij waardoor je heel makkelijk haar clit te grazen kan nemen. Jackpot! Ting ting ting ting!

Reageer op artikel:
Zo geef je de clitoris een goed pak slaag
Sluiten