Zlatan Ibrahimovic steelt de show in James Corden zijn Late Night Show

Redactie 14 mei 2018 Entertainment

Wij kennen hem al meer dan 15 jaar, maar Amerika leert hem eigenlijk pas net kennen. Wij zijn al vertrouwd met zijn grenzeloze zelfvertrouwen, charisma en prestaties op het voetbalveld. Zlatan maakte niet al te lang geleden de overstap naar LA Galaxy. Daar weet hij zich nu al immens populair te maken, zo verscheen hij in de James Corden Late Night Show als een mysterieuze waarzegger.

Amerika is onder de indruk van Zlatan door zijn belachelijke zelfvertrouwen en persoonlijkheid. LA Galaxy won pas 2 van de 6 wedstrijden waar Zlatan aan mee deed, maar alsnog schijnen ze verzot te zijn op de Zweed. Hij verscheen al in de Late Night Show van Jimmy Kimmel en nu was het de beurt aan James Corden zijn Late Night Show.

Waarzegger Zlatan

In de video zien we James Corden over een kermis heenzwermen waar hij een gekke automaat opmerkt. Er staat “Zlatan speaks” op en hij concludeert dat het een soort van waarzegger moet zijn. Het resultaat is een grappig komedie stukje tussen de voetballer en de presentator. Zlatan wilt alleen antwoorden geven zolang James geld in de automaat blijft stoppen. Daarnaast horen we Zlatan vol zelfvertrouwen de ene na de andere arrogante opmerking maken over hoe geweldig hij is.

Ibracadabra

Ibracadabra is duidelijk hard aan het werk om ook na zijn voetbal carrière een sterrenstatus te behouden. Hij volgt daarmee een beetje het voorbeeld van David Beckham. Wij vinden het in ieder geval erg tof en grappig hoe hij totaal niet onder de indruk is van alle poes pas in Amerika. Zie in de video voor jezelf:

Zlatan is sowieso lekker bezig met de aandacht opeisen, want hij speelde ook de hoofdrol in de commercial van creditcardmaatschappij VISA. Daarin gaat hij toch naar het WK. Niet met Zweden, maar gewoon als Zlatan.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Zlatan Ibrahimovic steelt de show in James Corden zijn Late Night Show
Sluiten