Dankzij Zalon hoef je nooit meer de deur uit om de vetste kleding te halen

Het zaterdagmiddag en je ziet je treurige spiegelbeeld gereflecteerd worden in de winkelruit van een willekeurige winkelstraat. Terwijl je achter je vriendin aanslentert vraag jij je af waar het is misgegaan. In plaats van een stevige pot Engels voetbal en een sloot bier met je vrienden in de kroeg, moet jij zeggen of dat jurkje leuk staat. Kutleven! Gelukkig heeft Zalon by Zalando de uitkomst voor je in petto.

Met de dienst van Zalando krijg je gewoon een doos met toffe kleren thuis opgestuurd, speciaal samengesteld door een styliste. Alles wat je niet mooi vindt kun je gewoon weer terugsturen en alles wat je wel mooi vindt mag je houden. Heerlijk toch dat een styliste dit voor jou gaat uitzoeken? Zij zit er op, dus je kan er op rekenen dat die wat mooie dingen voor je verzameld.

Stijlprofiel aanmaken

Om haar te helpen vul jij aan het begin een vragenlijst in over je maten en stijl. Ga je voor sportief, klassiek of minimalistisch? Welke merken vind je tof en draag je? Draag je liever een v-hals of een ronde hals? Met of zonder grote logo’s? Zoek je een jeans of een chino? Slim fit of rechte pijp? En ga zo maar door. Je persoonlijke styliste gaat vervolgens voor jou aan de slag om nieuwe kleding te vinden.

Zalon

Gratis service

Hoe specifieker jij bent in je informatie, des te beter je stylist vette kleding kan uitzoeken waar jij blij van wordt. Een paar dagen later kun jij de samengestelde kledingdoos online bekijken en aangeven wat je er per kledingstuk van vindt. De stylist doet op basis van jouw feedback nog wat aanpassingen, waarna je de doos thuis gestuurd krijgt. Even passen, kiezen wat je wil houden en wat je terug wil sturen en klaar is Kees. Je profiel kun je altijd weer aanpassen. Zoek je bijvoorbeeld een nieuwe chique outfit voor een party, dan kun je dit allemaal simpel aanpassen in je stijlprofiel op de website. Het mooie is dat de gehele service gratis is en je alleen betaald voor de kleding die je uiteindelijk besluit te houden.

Zalon

Dat is toch megachill, vriend. Kun jij je vriendin lekker met haar vriendinnen laten shoppen en kun jij gewoon lekker games of voetbal kijken met je maten. Win-winsituatie, toch? Op zalon.nl kun jij je aanmelden en de dienst zelf uitproberen. Neem van ons aan dat dit absoluut de moeite waard is om uit te proberen.

Reageer op artikel:
Dankzij Zalon hoef je nooit meer de deur uit om de vetste kleding te halen
Sluiten