Mediamarkt komt met superdeals waardoor je de nieuwe XBOX one S voor een prikkie kunt kopen

Redactie 22 jun 2018 Entertainment

Wie dacht veel geld uit de bank te moeten trekken voor een nieuwe Xbox one S heeft het goed mis. Mediamarkt heeft namelijk besloten dat ze de spelcomputer voor dumpprijzen op de markt gaan zetten. Met deze Xbox one S van MediaMarkt sleep je een karwacht aan games binnen voor minder dan 200 knaken. Dat betekent dat jij met een grote grijns op je gezicht snel de Egyptische oudheid kan ontdekken in Assassins Creed: Origins bijvoorbeeld.

Naast games als Origins zijn er ook deals voor games zoals Forza Horizon 3, Playerunknown’s Battlegrounds, Minecraft en Fifa 18. Genoeg verschillende soorten deals om jou gelukkig te maken.

Xbox one S

De Xbox one S doet de ’S’ in zijn naam veel eer aan. Hij heeft een veel kleinere behuizing dan zijn voorganger, de Xbox one, aangezien de S maar liefst 40 procent kleiner is. Toch bevat de One S nog steeds evenveel kracht als zijn voorganger. Zo bevat de console een HDR-ondersteuning zodat games nog mooier worden weergeven en jij jezelf nog beter kan verliezen in werelden van fantasie en mysterie.

Gamen in 4k

Mocht dit alles nog niet genoeg zijn dan ondersteunt de Xbox one S ook nog is 4K voor Blu-ray films en content van streamingsdiensten zoals Netflix of HBO. Genoeg opties en mogelijkheden om voor een prikkie je leven een stukje aangenamer te maken.

Assassins Creed: Origins

Wij raden de optie met Assassins Creed: Origins aan. Volgens kenners is het de beste Assassins creed sinds Assassins Creed 2. We dachten een poosje dat de serie ten onder zou gaan met games zoals Assassins Creed: Unity of Syndicate. Maar Origins heeft alles goed gemaakt. De game is ontwikkeld door de makers van de veelgeprezen Assassins Creed: Black Flag en is misschien wel qua open wereld de meest bijzondere. Je kan het oude Egypte ontdekken waar de makers hun best hebben gedaan om het zo realistisch mogelijk te maken.

Keuze snel gemaakt, hier is de Xbox One S van Mediamarkt. Veel speel plezier.

Foto: Mediamarkt 

Reageer op artikel:
Mediamarkt komt met superdeals waardoor je de nieuwe XBOX one S voor een prikkie kunt kopen
Sluiten