WWE-worstelaar John Cena krijgt stijve tijdens een ‘hot’ worstelgevecht

Redactie 10 apr 2018 Entertainment

Zwetende mannen, strakke pakjes, elkaar in elk gewenst standje duwen, het is logisch dat je daar een stijve van krijgt, toch? WWE heeft nogal een bepaald charisma over zich heen. You love it or you hate it. Afgelopen weekend tijdens het Wrestlemania event gebeurde er toch iets wat niet nep was.

De publiekslieveling The Undertaker maakte eindelijk zijn rentree tegen John Cena op zondag 8 april. Het publiek gaat los en iedereen geniet van een potje (nep)vechten. Terwijl het merendeel van het publiek hun team aanmoedigde, viel de tv-kijker iets opmerkelijks op. Blijkbaar had John Cena tijdens het gevecht een dikke boner.

Stijve

Toen The Undertaker op het gezicht van Cena ging zitten, stroomde er onverwachts veel bloed naar beneden bij de worstelaar. Twitter is Twitter niet als daar ontzettend veel grappige tweets over online kwamen. Niet het meest fijne momentje uit de carrière van Cena. Wij kijken WWE het liefst met minimaal drie biertjes achter de kiezen en een hoop humor. Maar dit was toch wel een frappante situatie.

Reageer op artikel:
WWE-worstelaar John Cena krijgt stijve tijdens een ‘hot’ worstelgevecht
Sluiten