Ouders kunnen Wrinkles The Clown inhuren om hun misdragende kinderen te laten schrikken

redactie 9 Oct 2019 Entertainment

Bizar nieuws uit Florida. Daar is namelijk een real-life Pennywise actief die iedereen, maar vooral kinderen de stuipen op het lijf jaagt. Hij treedt op onder de naam Wrinkles The Clown en is gespecialiseerd om mensen te stalken.

Een belletje naar Wrinkles

Je kinderen expres angst aanjagen voor onderdanigheid is absoluut een dubieuze opvoedtechniek, maar blijkbaar staan sommige gezinnen ervoor open, omdat het mogelijk is om Wrinkles the Clown in te huren. Een belletje naar de anonieme clown is genoeg om de kids eens even wat ‘tough love’ te geven. Lekker dan!

Wrinkles The Clown
Screenshot: YouTube

Wie is Wrinkles?

Om dit verhaal nog maar even extra fijn te maken is de identiteit van de clown nog altijd onbekend. Je huurt dus letterlijk een of andere onbekende man (gek) in die even lekker ‘creepy’ gaat doen in en rond jouw huis. Het enige bekende feit over de man is dat hij is geboren in Long Island en dat hij een ex-militair is. Hij geniet nu van zijn pensioen in Florida waar hij dus opereert als Wrinkles. Natuurlijk gebeurt dit weer in de staat Florida, waar kon het ook anders. In een statement zegt hij het volgende: “I wanna have fun and have a good time [and] make a little extra money on the side.”

Wrinkles The Clown: The Documentary

Wrinkles is inmiddels al uitgegroeid tot een echte urban-legend. Om deze reden zal binnenkort ook een documentaire over de horrorclown in première gaan. Wij zijn in ieder geval erg blij dat wij niet zijn opgegroeid in fucking Florida. Bekijk hier de trailer (als je durft).

Reageer op artikel:
Ouders kunnen Wrinkles The Clown inhuren om hun misdragende kinderen te laten schrikken
Sluiten