Omroep Brabant zoekt juryleden voor Het Lekkerste Worstenbroodje van Nederland

Er komen veel culinaire hoogtepuntjes uit Brabant. Denk maar eens aan de Bossche Bol, of het frietje stoofvlees. Maar de mooiste van allemaal is ongetwijfeld het worstenbroodje.

De heerlijke krokante buitenlaag en dan dat smeuïge worstje van binnen. Veel beter gaat een warm broodje uit de oven niet worden. Ben jij ook zo’n fan? Komt goed uit, want Omroep Brabant is op zoek naar juryleden voor de verkiezing tot Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje van 2018. Jouw taak uit, je raadt het al, worstenbroodjes proeven én beoordelen.

Een iconische verkiezing van de regionale zender, want het wordt alweer de 22e keer dat de verkiezing wordt georganiseerd. Zoals ze zelf zeggen in hun vacature: “Ben jij een echte kenner? Heb je oog voor detail, weet je ook bijzondere smaken te waarderen en krijg je echt nooit, maar dan ook nooit genoeg van een Brabants Worstenbroodje dan zoeken we jou!”

Lijkt ons een schitterend en heerlijk erebaantje. Hiero kun je je aanmelden. Mocht je nou bakker of slager zijn en denken: ‘maar ik wil meedoen!’, dan kun jij je ook aanmelden. Ook thuisbakkers en leerlingen mogen zich inschrijven. Dit wordt weer een legendarische editie, kan niet missen.

Reageer op artikel:
Omroep Brabant zoekt juryleden voor Het Lekkerste Worstenbroodje van Nederland
Sluiten