De Engelse Everton-doelman Jordan Pickford adt een pilsje bij het WK Darts

Dat de Engelsen van een biertje houden is natuurlijk algemeen bekend. Het beeld dat iedereen uit Engeland ‘posh’ en extreem ‘netjes’ is, is dan ook een beetje een waanidee. De meeste Engelsen zijn namelijk net zulke harde schoffies als de Peaky Blinders. Dat bewijst Jordan Pickford maar weer eens. 

Jordan Pickford

De Everton-goalie Jordan Pickford had het aanzienlijk naar zijn zin tijdens het WK Darts. Op de video is hij feestend en zuipend te zien, met als hoogtepunt het frament waarin hij in één teug zijn biertje achterover klokt. Jordan bewijst zich dan ook als een echte Engelsman en wordt luidkeels toegejuicht. Morgen wel weer fit aanwezig op het veld hé?

WK Darts

Op het WK Darts is onder andere Michael van Gerwen weer van de partij en kanshebber. Een andere sensatie is dit week is de vrouwelijke darter: Fallon Sherrock. Zij schreef historie door als eerste vrouw ooit te winnen van een mannelijke darter op het WK. Ze heeft de tweede ronde ook al overleefd en staat nu dus in de derde ronde. Wij houden het in de gaten!

 

Reageer op artikel:
De Engelse Everton-doelman Jordan Pickford adt een pilsje bij het WK Darts
Sluiten