Wiz Khalifa vertelt hoeveel jointjes hij per dag opsteekt

Bekend van nummers zoals Young, Wild & Free of Sucker for Pain kennen wij Wiz Khalifa altijd al als succesvolle artiest. Een beetje eigenaardig is de 36-jarige rapper wel. Waar hij vooral bekend om staat is de enorme hoeveelheden wiet die hij van dag tot dag oprookt. Wij stonden versteld van hoeveel het er zijn en wij gokken jij straks ook.

Liegen heeft de rapper nooit gedaan over zijn wietgebruik. Hij is er altijd eerlijk voor uitgekomen een grootgebruiker te zijn van het groene goud. Recentelijk was hij te gast in een Youtube video van SkinBone. Deze Youtuber is onder andere bekend van het platform 20 vs 1….

‘’Like 30’’

Toen de bekende rapper tijdens de opnames van de video de vraag kreeg hoeveel jointjes hij per dag rookte, antwoorde hij eerlijk. ‘’Like 30’’ was het antwoord dat Wiz Khalifa gaf. Hij zegt erbij alleen jointjes te roken en geen blunts, dus alleen pure wiet. Tijdens de opnames gaf hij ook aan al halverwege zijn dagelijkse doel te zijn.

Ouderschap

Eerder vertelde de rapper ook al hoe hij zijn wietobsessie combineerde met het ouderschap. Hij haalt zijn kinderen van school terwijl die stoned is. Is dat niet een beetje eigenaardig? Volgens de rapper maakt het niet uit, want de leerkrachten weten ervan. Ook op ouderavonden verschijnt de blower gewoon onder invloed. Hij wilt dat de leraren de echte versie van hem leren kennen en niet een gemaakte versie die de maatschappij misschien verwacht. ‘’Ze verwachten ook dat ik stoned ben, ze vinden het niet erg’’.

Kost dat?

Als wij er even vanuit gaan dat een pure joint zo’n halve gram wiet bevat, gebruikt Wiz dus ongeveer 15 gram per dag. In 2010 onthulde de rapper al dat hij zo’n 10.000 dollar per maand aan wiet kwijt is. Maar goed, als je vermogen wordt geschat op 70 miljoen dollar, mag dat ook!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wiz Khalifa (@wizkhalifa)

Reageer op artikel:
Wiz Khalifa vertelt hoeveel jointjes hij per dag opsteekt
Sluiten