Win kaarten voor het spetterende Oranje Bal op de Haagse Pier tijdens Koningsdag

 Er gaat niks boven lekker uitwaaien op het Scheveningse strand. Zeker op een heerlijke lentedag met de zon in het gezicht. Op Koningsdag kun je er nu ook terecht voor een koud potje bier, een lekker hapje en natuurlijk een sjansje en een dansje tijdens hét Oranje Bal. De locatie is om van te glimlachen, het wordt namelijk gehouden op de Haagse icoon van weleer, herrezen uit de as en klaar voor de toekomst. We hebben het natuurlijk over de Pier!

Op het zeewaardige gevaarte wordt dit jaar het Oranje Bal gehouden en jij kan daar bij zijn! Dat is weer eens wat anders dan de binnenstad van Amsterdam onder kotsen. Ga voor een feest met een uitzicht waar zelfs Willy stil van wordt. Met optredens van o.a. New Cool Collective, Dennis Quin en Roog & Erick E gaan de voetjes bijna uit zichzelf van de vloer en voor de lekkere trek zijn er verschillende streetfood én drank concepten om de onverzadigbare koningsdorst te stillen.

We geven 2×5 kaarten weg voor het feest der feesten zodat je met al je vrienden party kunt machen. Bovendien krijg je dan een paar welkomstdrankjes van ons.

Winnen? 
Tag je matties in de comments en geef antwoord op de volgende vraag: 
Wat was de bijnaam van Koning Willem-Alexander in zijn studententijd?

Een party op een van de dikste locaties van Nederland. Daar wil je bij zijn. Voor meer info, en het kopen van tickets voor het feest kun je hier terecht.

Reageer op artikel:
Win kaarten voor het spetterende Oranje Bal op de Haagse Pier tijdens Koningsdag
Sluiten