Win een voetbalreis naar Engeland voor twee personen

redactie 26 dec 2016 Entertainment

Engeland is het land van voetbal, de hemel voor de voetballiefhebber. De mooiste stadions, fanatiekste supporters en ja, ook het meeste geld waardoor ze ook de beste spelers kunnen halen. Genoeg redenen dus waarom jij de oversteek moet maken. Met DFDS bijvoorbeeld, wij mogen namelijk een voetbalreis weggeven voor twee personen.

Met DFDS kun je wedstrijden van Newcastle United, Middlesbrough en Sunderland checken. In alle gevallen vaar je eerst naar Newcastle met een boot waar je prima op kunt chillen. Met restaurants, bars, een bioscoop en een casino hoef je je geen zorgen te maken dat de golven je in slaap wiegen. De reis duurt ongeveer vier dagen en zal je van je leven niet vergeten.

Je wint dus een vierdaagse voetbalreis voor 2 personen met DFDS inclusief;
– De overtochten met DFDS (overnachtingen aan boord);
– Voetbaltickets voor een wedstrijd van Newcastle United, Middlesbrough of Sunderland (beschikbaarheid in overleg);
– Vervoer van- en naar het stadion;
– 1 hotelovernachting in Newcastle;
– Transfer van de haven van Newcastle naar het centrum van Newcastle.

De voetbalreis wordt aangeboden op basis van beschikbaarheid. Data en boeking zijn altijd in overleg met DFDS. Let op: parkeerkosten, maaltijden of drankjes aan boord, voorzieningen aan boord en overige uitgaven in Newcastle zijn voor eigen rekening.

Wat jij moet doen om kans te maken op deze sicke voetbalreis? Tag degene waar jij dit waanzinnige weekend mee wilt beleven en stuur een mail naar prijsvragen@fhm.nl met de reden waarom jij en een vriend hier graag naartoe willen. De origineelste reactie wint!

Reageer op artikel:
Win een voetbalreis naar Engeland voor twee personen
Sluiten